TYPO

100 rygg: 1.05.14

Tider

50 rygg: 30.2
200 fri: 2.06.27
100 rygg: 1.06.38
Godkant
VI VANN, GOO BEARCATS

Xavier dual meet imorn

Sitter pa ett av alla vara computer-labs och har precis skrivit klart ett brev for min business-comm class... skoj...
Har haft en hektisk vecka med tre mid-terms sa uppdateringen har varit aningen kass, jag vet. Imorgon ar det dags for vart forsta dual meet mot Xavier university, ANTLIGEN!!! Jag kommer simma 100 rygg och 200 frisim individuelt och ryggsim i 4*50 medley laget. Jag langtar!
Ikvall ska vi ha pasta-middag med laget och ha lite pump-up snack osv.
Om vi har tur sa tar jag med mig kameran pa fredag och tar  lite bilder jag kan visa er.
Ha det gott
//Liz M Hansson

200 IM simmare?

Det gick undan igår på vårt "intersquad meet".

Jag vann! :-D. Med 100 poäng.

Simmade följande på följande tider (25 meter inte yards)

100 fr: 57.83
50 fjäril: 29.91
50 rygg: 31.06
50 br: 35.49
200 IM: 2.22.52

Lite överraskad för 200 IM tiden, sm-kval och allt, dock är inte resultaten officiela eftersom det bara var vårt lag som tävlade men vi hade riktiga score-board tider.

Denna lördag blir en lugn lördag för mig. Var på bio med Jérémy och nu väntar jag bara på att min tvätt ska bli klar så jag kan gå och lägga mig. Killarna som bor i huset bredvid (också från simlaget) har fest ikväll men jag orkar verkligen inte gå dit, så kan det vara ibland.

Klart slut
//Liz M Hansson

Jag har träffat Ryan Lochte...

... eller ja... nääästan.

Två saker att berätta (liten förvarning sådär hehe)

#1) Det hände en rolig sak inatt, tydligen ringde Jeremys telefon och jag frågade honom i sömnen "vad var det?!" han svarade att det var hans telefon vilket ledde till att jag skrattade hysteriskt i en halv minut sedan slutade och sov sött igen. TUR att det inte var andra hållet, att det var Jeremy som skrattade, jag har fortfarande inte släppt den läskiga filmen från i onsdags så jag hade antagligen kissat i sängen.

#2) För er som känner mig väl så kommer ni förstå varför jag är så sjuuuukt exalterad över det här, detta är bara så himla coolt. En tjej i min franska klass frågade mig imorse om jag simmade "ja" svarade jag "hur så?" och då säger hon följande "oh cool, then you probably know who my cousin is, his name is Ryan Lochte" jag dog!!! Hur coolt är inte det på en skala?!?! Ryan Lochte= en av de hetatse på vår jord. Jag borde fråga henne om hon har hans nummer och be honom komma hit på någon tävling hehehe.


Ryan Lochte

Nap-time
//Liz M Hansson

15/10/2009 eller som man skriver i USA 10/15/2009

Idag, kom det där berömda "pianot på ryggen". Efter att ett antal dagar ha simmat så bra på träningen simmade jag idag uruselt! INTE SKOJ!

Imorgon har vi ett "intersquad meet". Vi kommer simma det i 25-meter (hallelulja) och sträckorna är: 100 fr, 50 fj, 50 ry, 50 br och 200 IM. Intressant.


När jag kollade på chattis blogg såg jag att hon hade lagt upp bilder på sitt rum och det hade jag ju också lovat att göra.

Voila:


Mitt hus på Glendora ave.


(oj den var visst lite suddig)



Och här är min adress, återigen med risk för att få mjältbrand på posten...

Liz Hansson
3238 Glendora Ave
45220 Cincinnati, Oh
USA

Paranormal Activity...

... ÄR DET ABSOLUT VÄRSTA FILMEN JAG NÅGONSIN SETT!!!!

Herregud, vad läskig den är, jag vågar inte somna nu! Min hals gör ont så mycket jag skrikit och mina fingrar skakar när jag skriver så vartannat ord måste jag sudda ut och skriva om igen.

Ta mitt ord, se den inte om du någonsin vill kunna sova igen.

Klart slut
//Liz Hansson

"without saying a word, you can light up the dark"

Sitter här och försöker plugga men när jag har världens finaste sovandes som en bebis bredvid mig är det inte det lättaste, antar att jag får vända mig om så jag inte blir distraherad...


Återigen en hård men relativt bra träning idag, serien: 9*250 tröskel med kort vila, Hade starttid 3.00 och låg på ca 2.50 rundor så jag hade lagom med tid att hämta andan emellan.


Tillbaka till business law och allt vad domstolar och government heter.

À Bientôt
//Liz Hansson

Det går bra nu

Ja, det går bra nu, ännu en bra serie avklarad.

Simmade 5*200 all out med 1 minuts vila mellan varje. Simmade ryggsim och höll 2.22-2.10 rundor, mycket nöjd, Konverteras till ca. 2.26 rundor.

Nu ska vi gå på athletic meeting (älskar dem så... NOOOT) vet inte vad talaren ska snacka om men det får bli en liten power-nap där känner jag.

Ikväll ska jag åter igen krypa ner ensam i min säng, fortfarande inte helt kry... (jag tycker inte om att sova ensam...)

Aja
På återseende
//Liz Hansson

woopdido

YEAY vad jag simmade bra idag på träningen!!!

serien (igen!): 20*100 snabbt, snabbt, snaaaaabbt! Med 1 minut vila. Jag simmade alla rygg och snitatde 1.03-1.05, konverteras enligt http://www.swimmingworldmagazine.com/results/conversions.asp till ca 1.11 rundor så det tycker jag är fullt godkänt (uuh det låter inte lika bra när man skriver det i meter-tider). När jag var påväg att starta den 19:e frågade randi ifall jag ville "sitta ut" en hundring och om jag isåfall kunde göra den sista under minuten. Jag tänkte att det skulle jag nog kunna klara. Sagt och gjort, fick vila en hundring sen var det på det igen, min tid: 59.4 :-D konverterat till 1.06.3, inte fy skam för att vara träning.

Imorgon är det dags igen, jag gissar på att det kommer bli 5*500 (ååh jag vill bara ha den rackarns serien överstökad NU!) Jag vill ha den överstökad men jag vill inte simma den... makes sence?...

Nu ska jag krypa ner i min varma säng aaaalldeles ensam (känner mig lite halvkraslig så tänkte att Jeremy ska få en paus från mig).

Peace out
Kram
//Liz Hansson

Bättre och bättre dag för dag...

Vet ni vad?! Jag ryckte upp mig!! :-D. Efter att igår fullständigt ha träffat botten när det gäller allt från simning till skola till privatliv så lyckades jag att ta mig själv i kragen.

Och idag simmade jag äntligen bra!

(fr) 5*200 (60 sec vila), lite långsammare än tröskel, snittade 2.05-2.06
(fr) 10*100 (60 sec vila) snabbare än 200:ingarna, snittade 59...
(ry)10*75 (40 sec vila) SNABBT!!!!! snittade 48-49.

Jag vet att tiderna inte säger mycket för er men det var bra tider (för mig :-))

Nu sitter jag och körar ner mig i matte efter min timmes-långa tutor-session (tur att dom finns säger jag bara)...

Over and out
Kram
//Liz

Ps. Liz och Chattis gemensamma blogg börjar se dagsljus, vi behöver bara en header och lite till hehe

"Det kan va så förfärligt, det kan va så bra"

Jag vet att på senaste tiden är det inte jättemycket positivt som skrivits på bloggen, och på senaste tiden har det inte varit så jättemånga positiva tankar i mitt huvud heller så där här ni anledningen. Men ni vet hur det är ibland, inget funkar riktigt som man vill och allt känns jobbigt. Jag vet att jag kommer komma ur denna svackan om ett tag men det gör det inte lättare just nu.

Och idag var det ännu en jobbig dag om man heter Liz Hansson (nä men gud vad patetisk jag låter, jag SKA rycka upp mej).

Träningen imorse var inte så farlig, simmade i en timme och sen blev vi uppskickade eftersom pH-värdet var ur balans, skönt tänkte jag men icke, vi fick sota för det på eftermiddan istället.
: 1 timmes STENHÅRD styrketräning följt av 2 timmars STENHÅRD simning.

Simningen idag bestod av (huvudserierna) 10*200 tröskel (15 sek vila) och sedan 20*100 snabbare än farten på 200:ingarna (30 sek vila). Simmade frisim på 200:ingarna och snittade runt 2.14, inte överdrivet snabbt men efter styrketräningen innan var man lagom mör! Simmade ryggim på 100:ingarna och snittade runt 1.09 sen ville jag bara gråta. Ni vet den känslan av utmattning att om man öppnar munnen och försöker prata kommer man börja gråta? Så var det och så lite spykänsla ovanpå det så mår man ju som en drottning... Efter träningen pratade jag med Monty ganska länge om diverse saker som hemlängtan och dyl. Problemet var att jag hade min calc-klass efter träningen så jag hann inte äta något innan, en snabb proteindrink fyllde inte på mina depåer... Men nu har jag äntligen kommit hem och fått i mig lite mat så nu väntar läxorna, yippie!

Ha det så bra!
Saknar er där hemma jättemycket!!
//Liz

Bonjour, je m´appelle Liz, je suis de la Suede, comment allez-vous?

Vet ni vad? Franska är JÄTTE JÄTTE svårt!! Jag håller på att bli galen i pluggandet när jag gör samma fel om och om igen, jädrans tragglande! Tar en paus och uppdaterar lite här.

Armen är bra nu, hade bara en liten svacka men såklart visste de inte heller den här gången vad felet var... Vad ska man säga, vad ska man säga, irriterande!

Idag känns det som luften fullständigt gått ur mig, väldigt många i laget som är sjuka just för tillfället så Monty bad mig stanna hemma eftersom jag vart helt energilös de senaste träningarna. Så nu ligger jag i sängen och är för trött för att göra något alls, är jättehungrig men orkar inte laga mat :-(, det är jobbigt att inte ha föräldrarna här som kan laga mat. För er som fortfarande bor hemma, FÖR HUNDRA GUBBAR UPPSKATTA ERA FÖRÄLDRAR!!! Ta mitt råd, men man vet väl aldrig vad man har tills man inte har det längre. Hoppas på att Jeremy (mamma och pappa han hade inte körtelfeber!) ska komma med mat till mig, men man vet ju aldrig, kanske får jag hasa mig ur sängen och krypa den långa vägen nerför trappan och ut i köket...??

Nu har som sagt Chattis kommit hit, mycket skönt att ha någon att dela upplevelser som att åka till ikea och vilja äta köttbullar med, eller hur Chattis? Vi har nu börjat vårt uppdrag med att försöka lära folk säga Chattis, med mindre lyckat resultat då "CH"-ljudet är lite svårt för de flesta...


Vad mer, ja, det var en rolig helg med invigningar för våra freshmans, skönt att vara i den andra sitsen detta år!

Ja just det kanske ska berätta om min lilla olycka. För er som lätt blir äckelmagade, sluta läs nu. Min piercing som jag hade i örat hade blivit väldigt inflamerad och började stötas bort. Jag ville ta ut den så jag och Steph åkte till piercingstället och frågade om dom kunde göra det åt mig. Eftersom det var många framför mig i kön var jag tvungen att vänta i en timme men det hade jag inte tid med så jag frågade om jag kunde ta ut den själv och det kunde jag. Så påväg hem i bilen försökte jag, jag tog et stadigt grepp på var sida av piercingen och drog, skulle jag INTE gjort. Istället för att dra isär den och fint plocka ut båda ändarna så råkade jag dra den rakt åt sidan så att örat "delade" sig. Blev alldeles yr i huvudet när jag såg blodet på min tröja. Som tur var så har det än så länge läkt väldigt fint och mitt öra ser inte ut som ett blomkål, TACK!

Med den underbara historian säger jag tack för idag.

//Liz
Mamma jag hoppas att allting gick bra idag, har tänkt på dig hela dagen!! (L)


RSS 2.0