Snööööö

Status: Oförändrad

Samma med armen. Imorgon har vi ett dualmeet mot Wright-state, ett meet som vi har chans att vinna, jag kommer följa med som cheerleader, så även Stephanie (som precis blivit frisk från körtelfeber). På lördag ett dualmeet mot Kentucky university, ett bra lag, även här ska jag göra mitt bäst ör att lyft fram laget från bassängkanten.

I måndags gjorde jag en magnetröntgen och ska få resultaten på måndag, dock ligger jag på som bara den för att få resultatet tidigare, känner inte att jag kan vänta ännu en vecka med det.


Bra tider!

Vi har fått MYCKET snö här, igår var skola stängd för vägarna var oframkomliga. Jag älskar snön, jag känner mej som ett litet barn igen, jag har gjort snöänglar, haft snöbollskrig och byggt snögubbar, det är underbart.

Ja ja, ännu en dag väntar på att få upplevas här i Cincinnati.

En bild säger mer än tusen ord


Frustration personiferad!

Ååååhhhh!!!! Exakt så känner jag just nu!! Jag har inte simmat på två veckor!!

Jag har inte biceps-inflamation nu tydligen utan de misstänker att det kan vara något som heter "quadrilateral space syndrome" försök uttala det... Ni kan ju alltid googla det om ni tycker det är intressant. Jag ska till en ny doktor på måndag morgon, om det visar sig att det är vad det är så måste jag opereras...

Jag kan ju säga att de senaste dagarna har jag mins sagt varit ganska så deppig. Allt jag gör på träningen är kicka och kicka och kicka, jag tycker INTE att det är roligt!!

Det enda jag vill är att bli bra i min arm!

Anyway... Igår var vi på Annas föedelsedags-middag, de var trevligt. Samma ställe som jag var på en av de första dagarna jag kom till Cincinnati i september, helt annan känsla nu när jag känner alla, mycket roligare!

Här är några bilder:

Britton och Anna

Jag, Stephanie och Anna

Nate och jag, jag vet det är ett lite jobbigt leende där på mig men vi väntade i typ 2 minuter för att den jäkla blixten skulle komma så jag fulade mig lite.

Well well, idag är det lördag, får se vad jag hittar på under dagen.

Over and out

En olycka kommer sällan ensam

Hej alla barn

"En olycka kommer sällan ensam" är det inte så det heter?

Det började i söndags med att jag kände att vänster överarm var väldgt spänd och att det gjorde ont när jag sträckte ut den. Tränade i måndags tänkte att det nog bara var nån inflamerad hårsäck eller någott likande. I tisdags gjorde det extra ont på morgonen och på eftermiddagen var det outhärdligt, jag bad Monty kolla på det och när han rörde vid mn arm fick jag kalla kårar så ont det gjorde så han skickade mig till doktorn. Doktorn misstänkte att jag hade fått en blodpropp i armen så han skickade mig till "university hospital" för att få det undersökt.
Så idag har jag spenderat halva dagen på sjukhuset där dom gjorde ultraljud på min arm som visade sig inte vara en blodpropp. Dock har jag en inflamerad biceps så det blir en-arms simning resten av veckan för kicka vägrar jag göra hela tiden. Skoj va?!

Igår fyllde Robbie år så var och åt på ett ställe som hete Montgomery in, världens godaste revben-spjäll, det vattnas i munnen bara av att jag tänker på dem. Här är lite bilder:

Jag och Jeremy i våra fina haklappar :-)

Maggie och Robbie (som fyllde år)

Olivia och Lindsay

Tävling, middag, Mamma Mia, you name it!


Jag mår bättre igen!

I fredags mådde jag kisskasst värdelöst så jag fick bara simma första loppet, 100 fri i laget, hade 51.8 motsvarar väll en 57 höga kan jag tro. Killarna vann sin tävling, tjejerna förlorade. Efter tävlingen fick vi mat från Panera, lätt mitt favoritställe här, sjukt god mat har dom där!

Suddig bild jag vet men det är iallafall från när simhopparna tävlar i Fredags.

Igår var en riktigt bra dag!
Jag fick inte träna på morgonen så halv elva mötte jag Jeremy utanför simallen och så gick vi och åt frukost på Panera (såklart :-P). Efter det gick vi till banken för att fixa med mina kort som inte vill fungera här. Efter banken gick vi till ett piercing-ställe eftersom jag funderar på at ta ett till hål i örat. Dom rekomenderade mig att vänta till efter big east med orden "I mean I really want your money but your well-being is more important" så jag får snällt vänta, måste säga att jag var lite lättad, jag var tvungen att stanna utanför i nån minut innan vi gick in bara för jag blev så nervös haha... Men efter Big East då jäklar!

Sedan gick vi hem där Kirtley hämtade upp mig för vi skulle åka till Kroger och köpa mat för vi ville klla på Mamma Mia i killarnas hus, detta fick vi endast göra om vi lagade midadg till dom. Sagt och gjort, en variation av Gordon Bleu blev det, väldigt uppskattad:-)! Sedan kollade vi på Mamma Mia (det var nog 7:e gången jag sett den filmen nu). Vi hade riktigt roligt med "sing a long" och allt. Sådana dagar som igår gör mig så glad att jag är här!
Här kommer lite bilder:

Logan håller koll på att allt står rätt till

Kirtley med vår underbara kyckling

Sing a long :-), Jeremy

Jag och Kirtley, kvällens kockar!

Och ja just det, Anna, tack för ditt godkännande haha och -22°c, jag lovar jag ska inte klaga mer, det är ju helt galet kallt! Mitt tips är: flytta ner till varmare breddgrader som tillexempel Skåna kanske :-).

Imorgon är vi lediga från skolan det är nån såndär dag igen som jag aldrig håller koll på. Men på tisdag har jag psykologi-prov så det ska jag ägna min tid åt nu.

Ha en skön söndag-kväll, ät inte för mycke godis :-)

See ya

Wuzup Vanilla face?

Yo yo, läget och sånt?

Om några timmar, närmare bestämt 4 timmar, så ska vi simma dualmeet mot Miami. Det är ett ganska bra lag.

Doktorn ringde för ett litet tag sedan med beskedet att jag har halsfluss men sa att om jag mår okej kan jag simma ändå, ush detta är en pers, det betyder att jag måste känna efter själv om jag kan simma eller inte, jag tycker inte om det!! Monty sa igår att jag får simma första loppet sedan bestämmer han om jag får simma resten eller inte.
Tanken är att jag ska simma: 100 fri i laget, 200 fri, 200 rygg och 100 fri i laget igen.

Berättar mer hur det går senare. Tar med kameran så jag kan visa bilder sedan. Hade även tänkt filma lite men jag vet inte hur man laddar upp bilder på bloggen. Någon vänlig själ som känner att dom kan förklara för mig?

Ha det bra
Hörs
Peace out!

Ute är mörkt och kallt...

...inne i husen, sitter jag och Stephanie, två sjuklingar. Steph med körtelfeber (ej smittsamn längre) och jag med halsont (får träna imorgonbitti igen). Men vi får ju iaf lite pluggande gjort här.

Hittade en bild från i lördgas, tänkte jag kunde visa den:

Tommy, Jeremy, Missy, jag och Lindsay på Beluga bar.

Här har det hänt saker sedan sist.
I förrgår började det nästan brinna här. Jag höll på att städa på mitt skrivbord och flyttade på min laptop som då nuddade vid peparkaksburken av metall, plötsligt kom det en blixt från uttaget där laddaren till datorn satt och så började det lukta bränt. Jag sprang in till de andra tjejerna, för min rumskamrater var inte här, i panik och bad dem komma in och titta. Hela uttaget plus min laddare var helt svarta och inga andra uttag i rummet fungerade. Det var bara att gå ner till receptionen och be dom hjälpa mig men det var ingen där så jag fick plugga i mörker. Nu har jag dock fått ett nytt uttag och de andra fungerar igen.

Igår ringde min tränare mig på kvällen för att fråga hur det var med mig eftersom jag inte hade varit på träningen. Jag berättade hur det var och sa att jag hade varit och köpt mediciner. Han frågade vad jag hade köpt och jag svarade "Sudafed", medicin som gör att man inte blir så svullen i näsa och hals. Han frågade om jag hade fått det på recept eller köpt det över disken, jag svarade att jag hade köpt det över disken och fick svaret: "Liz, I hope you are aware of that if you get drugtested tomorrow you will test positive because Sudafed over the counter contain stimulants", ooooh sheisse!!! De hade jag ju ingen blekaste om så jag rusade till vår "trainer" med det jag hade köpt, lyckligtvis visade det ig att jag hade köpt det som inte innehöll denna substans, tacka gud för det!
En liten brasklapp för att tänka på det i framtiden, när som helst kan det komma förbi folk på träningen och dra upp en ur vatnnet för att dopingtesta en. Ush och fy, jag hade några långa nervösa minuter där kan jag ju säga.

Well och well

Tillbaka till verkligheten och plugget

Go Bearcats!

Hejsan alla glada bagarbarn

Hej alla glada!

Glöm nu inte att lämna kommentarer för det är så roligt att läsa dom speciellt när man är på andra sidan atlanten.

Vi tävlade alltså mot Louisville i fredags, vi vann inte, låt oss lämna den historien där.

Igår fyllde Josh år, eller ja, han fyller egentligen år idag men vi firade det igår.
Det började med att jag, Kritley, Bree, Erin och Lindsey tog shuttle-bussen in till  Hofbräu-haus i "downtown" Cincinnati (så fint där är, första gången jag faktiskt varit inne i stan), en tysk bar med live-band, hompa-bompa, Lederhosen och hela köret. Efter ett tag kom Jeremy, Patryk, Robbie och Maggie så käkade vi. Sedan mötte vi upp Josh och hela hans entourage och hade riktigt roligt.
Senare på kvällen åkte jag, Maggie, Lindsey, Robbie och Jeremy till ett ställe som hette "Beluga-bar", en sushi-bar som dom gör om till nattklubb på kvällen. Riktigt fint ställe, otroligt classy och mycket fint folk. Jag tyckte bättre om hompa-bompa stället dock det var lite mer ös där :-P, lite afer-ski känsla om ni förstår vad jag menar.
Hade iallafall allt som allt en riktigt rolig kväll igår!

Idag har jag inte gjort mycket, det är ju som sagt söndag, vad gör man sådana dagar? Städar, äter och pluggar lite!

Jag tog inga bilder igår men när jag har fått dom av Kirtley lovar jag att jag ska visa er.

Ha en bra kväll!

Auf Wiedersehen (Don't make me go german on you!!)

Kaaaaaallllllltttttttttt!

Hallå igen hur e stan en sån här kväll i Januari när vintern regnar bort?

Nä nä, här regnar den inte birt minnsann här är det kallt som attans -6 grader och så blåser det KALLT, skööönt, det är lite kallt om nosen när man går ut men som tur är så har jag två mycket varma mössor som jag fick i julklapp så mig går det ingen nöd på inte.

Serien 5*500 gick bra, jag simmade i snitt 1.5 sekunder snabbare per 100 än vad jag gjort tidiagre, snittade på 1.06.1 så det kändes skönt. Det fina i kråksången var att efter vi var klara med den serien simmade vi 10*100 max simma:vila 1:1, alltså simmade du på 1 minut vilade du i 1 minut, där låg jag runt 1.02, kanske inte så mycket att hänga i julgranen men man var lite trött i kropp och knopp efter det passet.

Imorgon ska vi simma mot Lousville i Louisville, Kentucky. Jag vet inte hur långt tid de tar att åka dit men vi åker imorgon, lunch. Som jag har berättat innan så simmr Therese Bergström och Fanny D Lillieström där så då får jag träffa dom igen, det blir roligt. Vi får se hur det går med simningen, jag vet inte vad jag simmar ännu, förhoppninsvis får jag reda på det ikväll på träningen, annars får jag väll veta det på bussen dit.

Hmmm... Annars är det nog inget nytt under stjärnorna...Nepp

Nu är det den sedvanliga vilostunden innan nästa klass

Peace Out gangzzztas (haha Anders om du läser det här så var den frasen ängnad åt dig!)

Vet inte varfö jag lägger upp denna bilden men här är illafall jag och Chattis i Ungern i sommras, jag tyckte den var lite frän :-P

Tillbaka i Staterna

Så, då var jag tillbaka i kära Cininnati. Jag kom i förrgår.

Resan gick bra, inga komplikationer, tacka gud för det jag fick nog av det på hemresan.

Såå skönt det var att vara hemma, så avslappnande!! Nu är det 6 månader till jag kommer tillbaka igen, lite sådär vemodigt även om jag är glad för att vara tillbaka här.

Jag och Sofie på Malmö teater när vi tittade på "Jesus Christ Superstar"

Jeremy kom och hämtade mig på flygplatsen i Cincinnati så skönt att få se honom igen! Sen åkte vi till dormen så jag kunde hämta nycklar och packa upp och allt det där praktiska. Mötte Amy så fort jag kom innan för dörren, sen kom resten av tjejerna in och hälsade mig välkommen tillbaka dom har alla varit saknade!
När jag var upppackad åkte vi till Jeremy där jag träffade alla som bor i hans hus, Rob, Kuba och Logan. Och så åt vi tillsammans. Jag var så himla trött med tanke på jetlagen så efter maten satte jag mig i soffan med Rob och kollade på tv och somnade på 5 minuter dom måste ha tyckt att jag var väldigt social :-P. Alla säger att dom tycker jetlagen när man åker till Sverige är värre än den åt andra hållet men jag tycker denna är mycket värre, jag går runt som en zombie när klockan börjar närma sig 16...

Ikväll ska vi simma den underbara serien 5*500 a3 med 15 sek vila, oj vad jag längtar...NOT!!

Men men, nu ska jag fixa ihop lite skolpapper, skolan började ju igår.

Ha det så bra
Over and out

RSS 2.0