Himmaplan

Jag är hemma nu det är därför uppdateringen är nästintill obefintlig för tillfället, jag menar nu är det väl inte lika intressant att läsa vad som händer längre eller? (Inga kommentarer tar jag som ett "nej Liz vi skiter väl i vad du gör i Sverige")

Jag överraskade ju Som sagt var Sofie på hennes student och OJ vad hon blev överraskad tihihihi *nöööjd*. Nä men det var verkligen skit skoj! Sedan dansade vi heeela långa natten och mådde som vi förtjänade dagen efter (72 timmar utan sömn och festen satte sina spår den morgonen, inget jag vill rekommendera).

Sedan satte jobbet igång på måndagen så nu är det 40 timmars arbetsvecka på Gambro som gäller, lägga fakturor, lägga ordrar och boka transporter till Israel är vad jag gör.

Till helgen är det DM och sedan på måndag så börjar mina sommarklasser jag tar online (Geologi och historia). Pressat schema men jag ska inte klaga, jag har ju jobb! Just ja! Jag åker ju till Mallis nästa torsdag för träningsläger!!

Den tionde Juli är också ett datum jag ser fram emot, två saker 1: Jeremy kommer :-) OCH 2: Jag och jossan (och Jeremy) ska se Winnerbäck i Landskrona (mohaha, biljetterna var redan bokade innan Jeremy bestämde sig för att komma det datumet så jag drar med honom det tycker han säkert blir as-skoj :-P) alla som vill hänga med är hjärtligt välkomna att joina oss i köandet!!

Jag kan ju berätta att jag och Jeremy tog en liten weekend i Chicago innan jag åkte hem men jag har inga bilder, måste vänta på att han får tummarna loss och lägger upp dem innan jag kan visa dem =).

D vau allt för idaug!

CIAO
//Liz M Hansson

SOFIE... *sigh*... Lycka Till

Man kan ju ibland tycka att jag har det bästa av två världar. Två ställen som jag älskar att vara på (för det mesta). Men ibland önskar jag att jag kunde ha allt på ett ställe, imrgon är en sådan dag. Min syrra tar studenten, och vad gör jag, jo, jag häckar i Cincinnati...

Så jag vill bara önska dej ALL lycka till imorgon Soffipropp!!!!!!! Ska tänka på dig hela dagen!


RSS 2.0