Saturday night live

Lördgag kväll och jag sitter ensam och kollar på "night at the museum" men jag är inte bitter, faktiskt riktigt skönt att vara ensam, tid att tänka får man ju definitivt och det har jag gjort.

Det är så konstigt att om två veckor åker jag hem. Mitt år som freshman är slut, tänk att för ett år sedan var mitt liv så annorlunda. Under hela året har jag längtat efter att åka hem och nu när det är så nära är det en helknasig känsla (någon som simmat på college som förstår mig?), ta det inte fel jag SAKNAR er där hemma så jag hålle på att bli galen men jag önskar att usa och sverige kunde vara på samma ställe, eller ja, att människorna kunde vara på samma ställe.

Jaja, nästa år är jag sophomore :-O, tänk jag behöver inte bli kallad "freshman" längre!! Ska bli sjukt kul att se nästa års freshman få gör ivigningen (Chattis blir du nervös nu?) :_P.

Nä nu ser jag här att "wedding singer" är on så det ska jag ägna mig åt nu.

TVÅ VECKOR!!!

Åh ja just det, Johan ,jag försökte ring dej idag, försöker imorgon igen, jag vill ha 28 i min baddräkt iallafall :-)

Bye byee

Dagens pass

(Långbana)
200 valfritt
3*100 kick
200 arm
6*50 IM
300 fart-ökning
(massa upphopp, fällknivar och armhäningar på kanten emellan)

3*(6*200) starttid: 3.15 (ingen extra vila mellan varven)
#1: 50 max från pall, 150 avslappnat (31.2, 30.3, 30.5)
#2: sprintvändingar, 10 max in, 15 max ut
#3: 2*100 (1.30) avslappnat
#4: 100 max från pall, 100 avslappnat (1.04.5, 1.03.6, 1.04.8)
#5: 50 (200 race-pace) 100 tröskel 50 max
#6: 4*50 återhämtning

(endast vil inom 200 på #3 och #6, resten var med vändningar)

6*50 enarms-teknik med snorkel

200 avsim

/5400

Där har du en idé johan :-P

Så roligt var dagens inlägg


hejdå

EN GÅNG TILL!!

Puh, det har varit ett antal hektiska dagar.

Träningen här är hård och det är mycket i skolan.

Två veckor kvar sedan är jag klar, klar, klaaaaarr!!!!! Det är sån sjukt skön känsla!

Här om dagen hade vi en lagom jobbig serie. Simmade 12*100 som var uppdelade i 4*(3*100). Detta var tröskel fart med fallande starttid. På de sista 3 hundringarna var vi alla helt slut men körde ändå all out. När vi var klara förväntade vi oss att vi skulle få en avsimnings-serie. Men ICKE!! Då säger tränaren: bra simmat allihopa, då gör vi det en gång till! Alla simmare som har varit med om det vet känslan, man vill bara gråta, men inte mycket att göra mer än att tänka alla fula ord man kan, bita i det sura äpplet och göra det igen, inga genvägar till framgång inte!!

Med det skrivet är det dags för styrketräning, kommer nog snart till och med få muskler :-O, jag vet det var det ingen som trodde va?!

So long!

Voila

Äntligen funkade det att ladda upp några av alla mina bilder, enjoy

Min första baseball match

Jag och Renee på matchen

Renee, Kirtley och jag efter matchen

Emma och jag

MIchael Phelps två på 100 frisim i Charlotte

Till dig Chattis, här är dina framtida tränare, Monty och assisterande tränare Randi

Fred Bousque, Michael Phelps och.... om jag visste

JAG OCH FRED BOUSQUE :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ikväll...

... tar jag med datorn till Jeremy och lägger upp bilder på bloggen, jag vet jag är seg när jag säger att de kommer dagen efter och de inte gör det, MEN IKVÄLL!!!

YES!

Nu lossnade det äntligen på 200 rygg. 2.20.96, pers med hela 7 sekunder, det kändes väldigt välkommet, simmar c-final ikväll som sagt är det en väldigt snabb tävling.

Simmade även 100 fri direkt efter 59.6 så det får jag kalla godkänt.

Fyra killar under 50 sek på 100 fri, intressant final!

Bilder kommer imorn när de är uppladdade.

Bye bye

Charlotte GP

Så då har jag gjort min tävlingsdebut i poolen här i Charlotte, kanske inte riktigt så bra jag hade väntat mig, inte alls faktiskt.
Simmade 50 fri och 100 rygg. 27.4 resp. 1.07.1, sry Johan snabbare än så gick det inte.

Det är värsta kändisspottingen här, Michael Phelps, Fred Bosque, Aaron Piersol osv.

Aja, det är all uppdatering jag har för idag. Nu ska jag och Steph äta Ravioli...

So long

Voted most likely to end up on the back of a milk-box drink



Här sitter jag på Studytables och håller på att dö av uttråkadhet.
Håller på att fila på min första outline till mitt tal som jag har nästa onsdag, det kommer handla om Title IX, regeln som har gjort att våra killar inte får scholarship längre. Det ska vara ett övertygande tal och jag kommer såklart ta ställning emot den där ålderliga regeln!

Just nu är ag på sådär halv bra humör... Gjorde precis ett quiz på matten och fick 70%, jäklar jäklar jäklar, jag måste få bra det här nu annars går det utför med mit GPA... Och det vill jag INTE!!!!

Annars har vi väll fått lite bra nyheter för laget idag. En tjej som jag var värd för under hennes recruiting trip har skrivit på för Cincinnati, hon gör typ mina tider på ryggsim så jag planerar att få en bra motståndare på träningen nu!

Annars denna veckan, på trosdag närmare bestämt, ska vi åka till Charlotte i Nort Carolina och simma GP. Ska faktiskt bli riktigt spännande, stora namn som Michael Phelps, Ryan Lochte och Cullen Jones kommer vara där. Det är Michael Phelps första tävling efter avstängningen så det lär ju vara stort uppdåd runt honom. Tror det kommer sändas live på nätet så nr jag hittar länken till det så lovar jag att lägga up den.


Nä  nu får jag väll fortsätta med det här evennerliga pluggandet, argh!! Det tar ju aldrig slut!!!!

Ha det fint där hemma, och ni som redan fått komma hem till Sverige, njuuuut!!!

Världsrekord 200 ryggsim

Även om man inte är intresserad av simning är detta värt att se. Jag har aldrig sett någon simma ett så sjukt bra ryggsim, titta och njut!!!

Baseball och en underbar nyhet

NU är jag vid liv igen!! Härlig helg!
Igår var jag på min första baseball-match igår, riktigt coolt, utsålt och fullständigt packat av folk. Inte en College-match utan Cincinnati Reds mötte S:t Louis Cardinals, givetvis vann Cincinnatis stolthet, Reds!

I fredags såg jag filmen Benjamin Button (igen) tycker fortfarande inte att den är sådär förfärligt bra, vad tycker ni? Det enda roliga är att se hur Brad Pitt förändras :-)

I vecka fick jag världens roligaste nyhet! Chattis, min andra simhalva, kommer börja här till hösten!!! Cincinnati kommer bli ännu mer osäkert! Chattis är även personen bakom min nya fantastiska design på bloggen här.

Vad mer kan jag säga... Hmmm... Nä inget var det.

Bilder kommer när jag får sladden till kameran!

Nu ska jag klämma i mig en fin burrito från Chipotle mmmmums!

Over and out Folks

Ny design!

Hej allihopa! Ville bara säga att en ny design är på G, så ha tålamod! /Charlotte "Chattis" Nilsson

Ett halvår med

Idag firar jag och pojkvännen ett halvår :-), Kanske inte världens största händelse men jag är lika glad för det. Hoppas på många fler månader med min favorit kille i hela världen :-) :-P.



Yup, my life would suck without all of you!!

Peace, love and understanding.

waaa wiiie woooo weee!!!

Först, Bosse: ja det tycker jag med :-P (vet inte var jag skulle hitta din mail och svara.)

Idag är jag glad!! För jag har en mycket god vän som heter Chattis, ladies and gentlemen, luta er tillbaka och njut av ett antal härliga bilder:



Das war alles

Peace out

Let me introduce the Freshman girls of UC swimming and diving

Här är en video som jag knåpade på för ett tag sedan


I love College, heeey

Hej hej hallå dagboken

Åh vilken helg, sjukt skoj har jag haft (igen!).

I fredags hade Emma för-födelsedags firande, hennes faster var där och lagade mat till oss, gratis mat och gratis förfriskning, sådant är vi för!! Kom i säng sent och hade träning tidigt... Men som en klok man vid namn Ulf Hansson säger "Tarzan på kvällen, Tarzan på morgonen" så det vara bara att bita ihop, rackarns hårt pass var det också och jag simmade BRA , kryss i taket!!!


Amy, Anna, Renee och jag hos Emma

På lördagne, blev det inte Louisville men väl ett Derby party, middag för Emma och utgång till Mount Adams här i närheten. Derby festen var så himla rolig, alla var jättefina och vi satte alla 2 dollar på en random häst, tyvärr vann inte min häst "Hold me back" (hahaha ilket namn ellerhur?!) men jag var glad ändå. Dansade hela natten lång så idag värker både fötter och ben men det var det väl värt!!!


Jag, Anna (sprick i foten därav luft-gipset), Stephanie och Renee på Derby festen


Jag och Jeremy

Nu ska jag öva tal hela kvällen... Skojsigt

Ha det bra min vänner!

Btw, Emma (Johansson) jag såg din tid på 200 frisim i stockholm, Rackarns du, det var inte dåligt, känner mig nästan lite hotad inför sm nu :-P. HÄRLIGT simmat!!! (om du läser :-P).

Puss och hej leverpastej


RSS 2.0