Boring Sunday!

Sitter i biblan och har suttit här sedan klockan 12 idag. Pluggar marketing, har prov på Tisdag, sedan har jag prov i accounting på Onsdag och på fredag har jag prov i Calc, tuff vecka. På Lördag sedan är det tävling mot Kentucky...

Woopsi, nu blev det visst bråttom, vi ska på team dinner i ett av tjejernas hus och jag trodde jag hade lite mer tid på mig än vad jag faktiskt har. Måste rusa!

Hej hej
//Liz M Hansson

Heureka

... Det är lite så det känns fatiskt när jag faktiskt förstår vad jag gör i accounting. Och jag ska tillkännage en liten hemlis (kan lätt hållas emot mig i framtiden), jag gillar det! Tihi, det är fatiskt ganska skoj att sitta där och pussla fram och tillbaka med siffrorna innan allt tillslut äntligen faller på plats. Dethär får jag kanske ångra om ett par veckor när jag sitter och sliter mitt hår av förtvivlan för att jag inte fattar något alls men "so far so good".

Nu ska jag laga middag

Tjarå
//Liz M Hansson

4,3,2,1. Inte långt kvar nu

Hej hej hallå bloooooggen.

Sitter här och drar ut på tiden så jag slipper börja plugga, uhu. Har en uppstats som ska lämnas in imorgon, har redan skrivit den men har lite småämdringar som ska göras. Har även en inlämnings uppgift i accounting tills på fredag, RACKARNS vad svårt det är, blir ju aldelles yr i huvudet av att försöka lösa alla uppgifterna :-S.

Annars händer det inte så mycket här borta, simma, äta, skola, sova, ni vet det där gamla vanliga (undrar hur det är att vara en "vanlig" människa, vad gör man med all sin tid??). Jajaaa...

I helgen är det ingen tävling för vår del men nästa helg så ska vi simma Kentucky i Kentucky och helgen efter det så har vi vårt senior meet (senironas sista dual meet) det kommer bli sådär skoj... Är inte jättetaggad på att de ska sluta... Det är ju även Jeremys sista år, dock har han ett år kvar att plugga och kommer även träna med oss då mot OS 2012. Sedan är det faktiskt bara en ledig helg innan vi åker till Pittsburgh och simma Big East!!! Yippie Yay Yey! och vet ni?!?! Mamma och pappa kommer också och kollar och sedan ska de komma och hälsa på här i Cincinnati. LÄNGTAR!!!

Antar att det är dags att dra igång det här nedrans pluggandet nu då, varför är det SÅ tråkigt? Någon som kan förklara det för mig?

På återseende mina vänner
//Liz M Hansson

Biffen

Har fått en del kommentarer på att jag har blivit så stor och biffig, jo jag tackar jag, kan man lyfta såhär mycket med en hand är det väl ingen överraskning att jag blir kallad biffen!!


Tight Schema

Fulproppad dag:
Tränade imorse mellan kl. 08.00 och 11.00. Stack hem och bytte om och sedan stack jag och Jeremy och shoppade där efter direkt till Basket matchen mellan UC och Notre Dame.
Nu är jag hemma en kort stund och gör mig i ordning för att gå på middag med Jeremy och sedan ska vi på bio och se Avatar.

Igår simamde vi dual meet mot Miami. Tyvärr förlorade vi, jag r ändå rätt nöjd med mina insatser, har varit sjuk i en vecka och hade följande tider:
200 frisim: 1.53.63 (vann)
200 rygg: 2.03.8 (kom två f**)
200 IM: 2.10 (kom trea, blev aningen trött...!!!)

På måndag är vi lediga från skolan, det är Martin Luther King day (ursäkt för att vara lediga från skolan) så det är lång helg :-)

Nepp, dags att göra sig iordning!!

Adios
//Liz M Hansson

Sökes: kommentarer

finnes: tre månaders baby, bra skick.
MEN KNASPUTTE!!
Hehehehe

Nä men seriöst, lite skoj är det med kommentarer :-)

Nu sitter jag här och käkar frulle (bagels med cream cheese och youghurt) och lyssnar på Sveriges radio! Ska snart iväg och ha engelska 289 (litet hopp från 102 som jag läste innan, betydligt högre tempo och högre krav).
Min kurser denna terminen: English289, Business Mareting, Financial accounting och Calculus. Blir nog bra ska ni se!

Annars då, i lördags simmade vi (eller ja, inte jag, jag vart sjuk så jag simmade inte) Louisville, träffade Therese Bergström och Fanny Lilieström, mycket skoj. Jag och Therese kom på att båda våra föräldrar samt Astrids (Armgarth) kommer att komma till Conference, vi misstänker att det blir ett litet mini SM, allt som saknas är Wedes så det får vi ta och göra något åt...

På Fredag simmar vi Miami, då ska det gå undan. Senast på Miami invitational hade de en tjej som "out touchade" mej precis på 200 rygg och lite mer än precis på 100 rygg men DET ska det bli ändring på nu!

Nu ska jag gå och borsta bissingarna

Bjuder på en bild på de tre vännerna och Jerry:


Over and out
//Liz M Hansson


Frankrike

Så, Frankrike alltså:

Den 30:e December åkte jag till Frankrike och världens bästa pojkvän för att hälsa på honom och hans familj och hans vänner. Jag landade i Strasbourg på kvällen den 30:e och Jeremy hämtade upp mig på flygplatsen. Vi åkte direkt till Maribelle där vi skulle åka skidor över nyår, hans kompis har en lägenhet i Alperna. Resan dit gick bra och det var roligt att träffa hans kompisar även om INGEN pratade Engelska så blev det lite bättre på kvällen då alla var lite mer varma i blodet och vågade släppa loss lite mer. Nyår firade vi med att äta mat i lägenheten och sedan gå ner i byn och kolla på fyrverkerierna och ha skoj.

Den 1:a Januar åkte vi tillbaka till Obernai där hans mamma och pappa bor. Vi bodde hemma hos hans pappa. Att träffa föräldrarna var inte så farligt som jag trodde, eftersom jag inte pratar Franska och de inte pratar Engelska så behövde jag ju bara sitta där och se söt ut, ingen press! :-P

Summa kardemumma, jag är glad att jag åkte, jättemysigt att få träffa hans familj!

Här kommer lite bilder:

Lite kärlek i backen :-)

Ett par av oss påväg ner till byn, hälften var redan nere

Jag och Jeremy uppe vid klostret i Strasbourg (NINNI: denna väskan fick jag av Jeremy i julklapp!)

Äkta fransk creme brulee

Nu ska jag iväg och fixa ny mobil!

Puss och kram ses på stan
//Liz

Tillbaka i Sinsinnati

Nu är jag tillbaka i Cincinnati...

är trött som ett ösregn så jag ska gå och lägga mig. Jag vet att många är nyfikna på hur det gick i Franrike och jag lovar jag ska uppdatera om det när jg kommit i  rytmerna här borta igen, förr än senare!

Gonatter
//Liz M Hansson

RSS 2.0