Mums fillibabba

Mmmmums vilken god middag jag fick igår och inte behövde jag lyfta ett finger! Havets läckerheter och till efterrätt maräng med jordgubbar och persiko-sås. Superduper mysigt var det, TACK!

Efter middagen kollade jag och Sofie Pearl Harbor, eller ja, jag kollade Sofie somnade. Åååh den är så bra och jag gråter alltid när Danny dör och skäms lika mycket för det varje gång också men det är så sorgligt! 

 

Ikväll kommer mormor och morfar hit. Morfar fyller år imorgon så det är blandat hans födelsedagsmiddag och lite hejdå-middag för mig.

 

Ha det så bra

kraaaaam


"I'm so young and you're so old"

Imorse satt vi och pratade om Michael Jackson vid frukosten så sa jag "ja tänk att han är så gammal=O", han fyllde ju 50 år igår. Så fick jag en knäpp på axeln av pappa "tack för den du!!" "ooooj förlåt, det tänkte jag inte på" för det gjorde jag verkligen inte (pappa fyller 50 om ett tag) samtidigt började dom spela följande på radion "I'm so young and you're so old, this my darling I've been told" tror ni inte det blev ett gapskratt vid famijen Hanssons frukostbord?!

Nu sitter jag och väntar på middag som familjen lagar till mig, avskedsmiddag mysigt =D

Ciao mina vänner

Vad händer?!?!?!

Detta är ju så stört bara. 

Klockan 06.10 denna lördagsmorgon ringer klockan för det är dags att gå upp till träningnen.
Innan det är träning är det inte ens lönt att snooza för då kommer jag aldrig upp! Upp och äter frukost sätter mig i bilen en halvtimme senare och kör iväg till det älskade lindängsbadet. (Fick ett sms av Johan att det kommer gå att träna där nu på morgonen, det var inte säkert innan).
När jag kommer in på området tycker jag att tältet ser lite väl sunkigt ut... Sedan ser jag att alla sitter utanför och väntar. Då är det så att tältet skulle tas ner igen halv nio vilket skulle betyda att vi fick träna i 1.5 timmar (lagom) MEN dom *piiiiiiip* byggarbetarna har varit där halv sju och börjat ta ner det!!! 

Istället fick vi gå bort till Hannas hus och tillbaka (tog 30 min ungefär) och sedan sitta och vänta på när dom snabbt försöker sätta upp tältet igen, med mindre lyckat resultat. Kvart i nio bestömmer sig Roban äntligen att vi kan få åka hem igen TACK!

På måndag, jag säger bara det på måndag! Då börjar träningen på Aqva Kul! 
Jag hoppas verkligen innerligt för alla som kommer vara hemma och träna att ni ska slippa sånt strul denna terminen, MKK förtjänar faktiskt lite medgångar nu!


Ja, älskade lindängsbadet hur ska jag klara mig utan dig?! =O

Voila!

Så här ser det ut i fönstret när man kör förbi brosons ateljé vid kronprinsen:


GRATTIS CHATTIS!!!

Idag fyller Chattis 19 år STOR ålder!

GRATTIS CHATTIS!


=D

L+S=Sant


Det enda man vet är att inget någonsin blir som man tänkt sig

Guess what?! påväg till Lindängen får jag ett samtal från Johan (tränare) att det inte är någon träning eftersom tältet ligger i bassängen, what is up with that?! Så jag och Mariel drog hem till henne istället och käka kaka och tittade på filmen från deras cabarét i trean, wooo vilka danser:-P!

Lunchen med Peter och Rosanna var superduper. Skönt med människor som man vet var man har och som allting är så naturigt med!

Rosanna, Olle, Peter, Liz (Olle kan få va med på ett hörn han var ju trots allt med en del när vi var små:-P)

Imorron ska jag och pappa jobba sen får jag se vad som händer som sagt så det enda man kan veta är att det aldrig blir som man tänkt sig.

Nu ska jag kak-koma!!

tschüss

What's the story? Morning glory

Ush det har inte varit en bra dag so far. 

Vaknade av att Lena kom hit då hade jag bara hunnit snooza en gång, jag måste snooza åtminstonde 3 ggr. Men iallafall det var bara upp och hoppa och snabbt käka frukost för att jag inte skulle vara ivägen. 
Går ut och frågar pappa om jag kan få papperna så jag kunde åka och jobba på media markt, men hans dator gick i sönder i förrgår så det gick ju inte så det blev framskjutet till imorgon. 

Ja ja tänkte jag men jag kan ju åka och lämna in min telefon som har strulat så jag åkte till ericsson. När jag kommer dit så är det fullt med byggpersonal som håller på att riva stället. Efter mycket om och men hittar jag iallafall var det är flyttat. Så när jag lämnar in den säger jag att det är tredje gången jag lämnar in den för samma problem (vilket ska betyda att jag ska få en ny telefon) men NEJ det är bara registrerat att den är inlämnad en gång tidigare så den får åka in på lagning IGEN!! Frågar hur lång tid det kommer ta -2 veckor- men jag ska ju flytta om 2 veckor idag kan ni inte skynda på? Nä vi ligger back med 300 beställningar så det går inte, vi får skicka den till usa?!?!?!? HUH?! Okej men kan jag få en lånetelefon? Nä det finn inga inne! Detta betyder att på två veckor nu kommer jag inte kunna bli nådd och detta precis innan jag ska åka, kan det bli bättre nu eller??? JAG ÄR LACK!

Nu ska jag iallafall åka och träffa Peter och Rosanna om jag nu lyckas hitta dom utan telefon vill säga. 

oh boy, jag är trött

Då har man kommit hem från träningen med Hajen idag. simmade typ 3500m så jag dödade ju inte mig själv direkt men nu är jag trööött, det tär att träna så sent. Grymt skönt att simma inomhus, förstår inte att jag en gång i tiden faktiskt klagade över att simma på burlövsbadet att simma i långbana är lätt mycket skönare än kortbana. Och från och med nu ska jag inte klaga om vi är 5 personer på en bana i Malmö, jag looovar!

Lovade att om Adam simmade bra så skulle jag skriva om honom här i bloggen(oj så lycklig han blir nu:-P) och han var faktiskt väldigt duktig (förutom när han mitt emellan två serier gick upp på toa dock tror jag att han hann tillbaka innan nästa serie började annars är det illa Adam), man blir verkligen ingen bättre simmare av att stå på kanten, det tankesättet borde fler anamma.


oh what a man, Adam!

Imorron ska jag först jobba lite på Media Markt sedan ska jag träffa Rosanna och Peter på stan i Lund och käka lunch, trevligt, inte mycket som slår barndomsvänner som fortfarande håller ihop. Det är ju sjukt att vi kännt varandra i 20 år!!! 

Läggdags om ett litet tag. 

Schlaf gut

Bright, bright sunshiny day

...INTE

Usch vilket tråkigt väder det är ute det regnar. 

Hade tänkt att åka och hälsa på farmor idag men jag får nog vänta med det ett litet tag (och det är inte pga vädret). 

Idag händer absolut ingenting det är inte ens träning! Kanske åker jag in till stan eller nova ett tag, men jag får se. Mamma och pappa skulle nog bli nöjda med mig om jag kom på något att äta till ikväll (och lagar det också), fuuunderar...

Fick föresten reda på igår vem som komer vara mina suit mates på Turner Hall där jag kommer bo i USA. Två tjejer från Ohio och en tjej från Ryssland, då behöver jag nog inte känna mig i fullständigt underläge när det gäller engelskan.
Fick meddelande på facebook från en annan freshman tjej som tycker att det är "totally cool" att jag är från Sverige, haha joo Sverige är ju ett "totally cool country"!!

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting i detta totalt coola landet, ha det fett!



Grus i maskineriet

Det blev ine riktigt som vi hade tänkt oss ikväll med fotocollage, lite förhinder gjorde att vi inte kunde skriva ut bilderna men det är helt klart ett i-lands problem... Istället lagade vi mat, eller ja vi stekte potatiskrocketter och blandade sås om man kan kalla det laga mat, gott blev det iallafall.
Åkte hem ganska tidigt eftersom jag skulle hämta sofie från träningen och för att Matilda och Denice åker till London om 6 timmar ungefär. Aja, fotocollaget får fixas när dom har kommit hem istället, de löser sig!



Hahaha btw så är Karlsson på taket min idol

-Du är knasig Karlsson men jag gillar dig, Gillar du mig?
- Gillar du mig?! Nu låter du precis som Bettan och hennes kille, giiillar du miiig? Mjaao, jaa, jo jag gillar dej. Hur kan nån människa förklara det, att jag gillar dig som bara en liten pojke?!

Godnatt!!

It's our time now

wooow, det fanns snygga bilder på oss, hittade tusen!

Ger ett smakprov

Denice, Liz, Matilda
Naturliga skönheter haha

Dagens fissssk

Dagens fisk: Stor vattenräka

Hahaha hörde det på radio när jagåkte hem från träningen för ett litet tag sedan.
Hörde också "ring ring" med abba och fick världens deja vu. Kommer så väl ihåg när vi uppträdde med den låten på skol-vm på Mallorca för tre år sedan, jag, Magda, Hanna, Jonna, Anna-Maria och Allis, herregud så roligt vi hade, det kommer alltid vara min livs resa!!!




Har nu läst igenom all information som jag fick av min coach igår, vi kommer ha 9 simpass och 3 styrkepass i veckan. På morgonen är träningen 2 timmar och på eftermiddagen 3 timmar, vilken hulk ag ska var när jag kommer hem till nästa sommar, watch out :-P.
Fick också ett mail från en tjej i laget (som jag nu såg att jag har raderat, braa där Liz!) om en Bearcat pump up cd som dom brukar göra varje år där alla får välja en låt. Jag kan inte bestämma mig om jag ska välja "our time now" med plain white T's eller "long before rock n' roll" med Mando diao... besluutsångest!

Nu ska jag fixa massa bilder så jag, Denice och Matilda kan göra ett fotocollage ikväll hemma hos Denice, så mysigt det kommer bli men ändå lite sorgligt:-S.

Ha en bra dag!

Glada Ankan, invigd ;-P

En sådanhär bild kan jag ine bara ha liggande på hårddisken den måste jag dela med mig av :-P

Bakgrund:
I Karlstad finns en nattklubb som heter glada ankan, något som jag tycker är sjukt roligt, vem döper en nattklubb till glada ankan? Det låter som en avdelning på dagis ju! Iallafall så tyckte jg at eftersom vi inte har någon "glada ankan" här i skåne men vi har ju MarCus från Karlstad och vi har ju MarCus lägenhet i Lund så an vi ju döpa den till det. Sagt och gjort, Anders photoshopade ihop en bild och skickade till oss. Det fina resultatet är alltså vad som visas ovan

Måndagsbarn

Ny vecka, nya tag.

Definitivt nya tag, oj vad jag har jobbat idag. Var på lindängen kvart i nio och från klockan nio fram till halv två lyfte jag väggar, stolpar, järnsaker och allt annat tungt man kan tänka sig. Jag kommer seriöst ha träningsverk imorron och inte nog med det jag klämde mina fingrar och tappade en järnstope på tån!! Men jag har ju iallafall varit duktig och tjänat lite pengar :-D.

Idag fick jag mail från min coach, Monty, om upplägget för kommande termin, tävlingskalender och allt, ååååh det är så spännande:-D!!!

Nu börjar det bli höst ute dessutom adjöö till solen! 










(I can still recall our last summer) 

25 rulltårtan

Här är chattis och min ersättning för Magdas och Honkens 200 fjäril:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=35470226207&subj=519146207


USA Check-list

Det här kommer bli en låång dag så jag tänkte skriva ner alla mina USA-förberedelser så kan det ta en liten del av dagen iallafall. Det är en hel del.

  • Jag började med att skicka ut mail till ett antal skolor (tror det blev 35 i slutet) som jag hade letat upp på ncaa hemsida (ska länka den när jag hittar den igen). I mailet skrev jag att jag var intresserad av att komma över för att simma och studera på deras skola och bifogade ett "cv" där jag skrev mina meriter i simning och i skolan.
  • När jag började få svar fick jag börja välja och höra med dem hur mycket scolarship dom var villiga att ge mig.
  • För att komma in på skolan måste man ha skrivit det amerikanska högskoleprovet SAT. Det anmäler man sig på internet. Var väl förbered nä du ska skriva provet för det är svårt! Resultaten skickade jag till min skola jag hade valt (har man inte bestämt vilken skola så skicka till alla du har som alternativ) och till NCAA-clearinghouse. Det är viktigt att skicka till dessa ställen, det går att fylla i efteråt men det kosta pengar då.
  • De flesta skolor vill att utlänningar (vi alltså) ska göra TOEFL (Test Of English as a Foreign Language). Detta prov var betydligt enklare men det skadar inte att vara förbered här också. Dessa resultat skickade jag också till min skola och NCAA-clearinghouse.
  • För att få tävla i USA måste man anmäla sig till en organisation för att få eligibility (tävlingstillstånd) det gör man på https://web1.ncaa.org/eligibilitycenter/common/ och klickar på prospective student där man får fylla i en "amateurism questioner". Viktigt att komma ihåg här är att för att få täla i college-swimming får man inte räknas som proffs och alltså INTE ha tagit emot pengar eller ersättning i någon form i samband med simningen.
  • När jag hade anmält mig på clearinghouse så skickade jag in mina betyg översatta till engelska (vissa skolor kan översätta betygen till er men jag fick gör det själv). De vill ha både gymnasiebetyge och högstadiebetygen.
  • För att man sedan ska kunna få ett visum är det en hel del papper som ska fyllas i och skickas in. Det absolut viktigaste och det som för mej var krångligast att få tag i är I-20 dokumentet. Jag var tvungen att ge min skola (trots att jag fick fullt scolarship) ett financial statement som bevisade att jag hade en "backup" ifall något skulle hända, i mitt fall skulle denna "backup" vara på drygt 36500kr så det är ganska mycket. Men ligg på era skolor med att ni måste ha detta dokumentet.
  • För att boka tid på ambassaden går man in på http://stockholm.usembassy.gov/ och klickar på Visas längst upp på sidan och sedan på non-immigrant. Sedan klickar man på non-immigrant till vänster på sidan och vidare till apply for a visa check-list. Här står allt man behlver ha med sig till ambasaden. Personbevis-120 med alla relationer är bara att fråga på skattemyndigheten så har de det. Tänk också på att fotot du ska ha med dig till ambassaden inte är ett vanligt foto du tar i en automat utan det görs bäst hos en fotograf.
  • När jag fick hem mitt antagningsbesked från skolan fick jag samtidigt en brochyr från student health service där det stod vad jag var tvungen att vaccinera mig emot, det är olika från skola till skola men se till att kolla upp det för det är dyrt att vaccinera sig på campus.
  • När allt var klart med antagningsbesked skulle jag också fylla i ett formulär om housing, alltså om hur jag skulle bo.

Så, nu hoppas jag att detta inte verkar allt för krångligt.

Några viktiga saker att tänka på är att det i slutändan blir en hel del pengar så var beredd på det. Också något som jag tyckte var lite jobbigt innan jag förstod att det inte var personligt, när du väl har skrivit på för en skola kommer inte din coach vara lika angelägen att ta kontakt eftersom han/hon antagligen håller på att rekrytera fler simmare så våga ta kontakt själv när du undrar över något.

Som man säger "vill man ha någoting gjort är det bäst att göra det själv".

Om ni som är i USA ser att jag har missat något viktigt så säg till mig så kompleterar jag listan.

Snart börjar avslutningscermonin på os, lite vemodigt, tänk nästa gång det är sommar-os är jag 24 :-O, det är gaaammalt:-P.

The List

Idag skulle jag tränat mellan 7 och halv 11 aber nicht, så blev det ine. Vaknade med rakblad i halsen så det blev att gå upp och koka te istället.

I torsdags fick jag hem ett brev från csn om att jag måste komletera men ansökan om studiebidrag med intagningsbesked från skolan, ett intagningsbesek som jag redan har skickat så igår ringde jag dom för att fråga och får svaret "men va? Här står det att du redan är beviljad studiebidrag". Jaha ja men slösa på regnskogen och skcika ut lite onödiga brev, huh?!

Så nu när CSN är fixat så är det följande saker jag har kvar att göra innan jag åker:
  • Vaccinera mig den 8 september
  • Fixa ett nytt pass innan jag åker eftersom det jag har nu går ut i maj, sedan be polisen skcika det till min adress i usa
  • Packa, packa och packa
  • Göra en rejäl rensning på mitt rum och slänga jag inte använder
Listan kommer sannolikt kompleteras efterhand men jag tror ändå att jag ska klara detta på 18 dagar!
Sen tänkte jag att jag skulle skriva en lista över allt som jag har fixat med så kan mina vänner som ska iväg snart (Zäta och Chattis tillexempel) få en liten översikt. Kanske skulle uppskattas?

Ikväll är det den årliga kräftskivan på gatan, alltid lika trevlig.

Ha en mysig regnig lördag freunde
(Tack för igår Matilda!)
 

The dark knight

Oooo gud så bra filmen var, tror dock att folk var lite störda över mig och Matilda i biosalongen. Det mest läskiga är att tänka att Heath Ledger spelar denna störda rollen som joker (vilket han gjorde flawless!!!) och innan premiärenav filmrn begår han självmord...hmmm...creepy.

Hemligheten: Viktoria Hyddmark har bytt till MKK yey, och Markus, snacka inte om att jag tar henne från dig eller någonting för jag har faktiskt kännt henne längre så det så!

Läggdags, träning om 6 timmar och tre minuter, myyysigt!

God natt, sleep tight

Solen i ögonen

Wii, idag får jag berätta det roliga och varför jag sa förlåt till Markus. Då blir det inga mer interna saker här jag lovar pappa :-). Men jag väntar tills jag kommer hem ikväll, så inte herr Tränare blir besviken.

Ush när man är förkyld är det alltid värst på morgonen så nu sitter jag här och känner efter om jag har ont i halsen, men det verkar inte så. Nä, det har jag inte

Ikväll ska jag besöka malmöfestivalen för först gången, ska käka med Matilda efter träningen sen ska vi på bio, "the dark knight", Matilda bjuder:-), man borde åka iväg oftare så folk känner att dom vill bjuda mej;-).

Hela natten inatt drömde jag att jag var i USA och hade tusen saker att fixa, jag skulle fixa bankkort jag skulle kolla mej för tbc, skriva uppsaser hit och dit och så drömde ja att jag fick en stoor walk-in-closet, Malin du tror inte det är för att vi pratade igår kanske? haha.

 Ovanför menyn, till vänster på bloggen finns en nedräknare för hur många dagar det är tills jag åker.

Frukost dags.

Ha en jättebra dag allihopa, det ska jag ha!(Solen skiner)

"Heta" Ledger


Wow han är snygg, tänk att han är död. Man blir ju alldeles ledsen i ögat när man ser honom på film

"Du vet hur du blir"

Nehe, stan blev det inte (aingen krasslig...), bara en snabb visit hos Brorsons ateljé för att fixa fotona som jag inte kunde hämta igår heller. En trevlig överraskning var att dom kommer sätta upp en bild på mig och Sofie i fönstret, lokalkändis:-P.

Sitter här och väntar på att Matilda ska komma hit istället så kan hon få ta hand om mej lite, mys pys. Såg precis att "tio orsaker att hata dig" går på tv ikväll så det blir väll att vi kolla på den om vi inte snackar ihjäl oss istället, blir ju lätt så.

Till sist, förlåt Markus... (jag kan tyvärr inte mena det innerligt) men det blir bäst såhär :P hehe.

Åååh Vicky frågade precis om jag ville komma dit och koll sunes sommar jag som älskar den filmen! "Men Rudolf drick inte de där du vet hur du bli!" "Nää, hur blir jag?" "larvig och ser dubbelt" hej hej. Eller "åå lakritsbåtar får man ta?" "NEJ för helvette" "tack!". Haha den är ju bara så underbar!

Tillbaka i vanliga gängor

wow:O klockan är 20 i åtta och jag har redan hunnit äta frukost, träna OCH äta frukost igen, skönt att vara tillbaka i dom gamla vanliga gängorna igen.

Lagom mysigt när klockan ringde 04.30 imorse och jag sovit i typ 3 timmar men det var bara att stiga upp och komma över den där tröskeln.
Jag fick döpa en teknikövning idag, ofrivilligt, jag missade vad roban sa och trodde han kallade den "polskan" så från och med nu är det "polskan" som gäller.


Lindängsbadet i november förra året och vi tränade fortfarande ute

Igår flyttade Magda till Stockholm, det kommer kännas kostigt att inte träffa henne varje dag längre, jag har ju träffat henne mer än min famillj i tre år men nu är det shlut med det :-(, kommer sakna dej.

Vad händer idag då, först funderar jag på att sova lite till sen ska jag träffa Matilda i Malmö alltid lika roligt att träffa henne, mitt stöd ;-).

Idag är det exakt tre veckor tills jag åker---21 dagar yey:D!

 

Varför? "det är för kallt"

Huvudplatsen i detta inlägg får dagens kommentar, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag hör sånt här:

Vi står i bassängen och robban berättar att morgonträningen självklart kommer vara på lindängen eftersom aqua kul inte har öppnat ännu då säger det lilla geniet följande 
"jag kan inte träna på lindängen imorronbitti" 
Robban: "ok, varför inte det?"
geniet "nä, det är för kallt"

Det är vid sådana tillfällen jag är så lycklig att jag ska till usa och förhoppningsvis ha lite seriösa simmare i min omgivning (hoppas det inte är halvknarkade hippies i mitt lag bara)

Sen var ju tanken att vi på träningen skulle få bevittna något historiskt, nämligen Magdalena Kuras och Emma Honken Holmqvist på 200 fjäril men dom bangade!! Jag som hade laddat med kamera och allt istället fick det bli en annan grej, lägger upp videon här när jag har fått min kamerasladd (glööömm inte chattis även om du har ola i hela skallen nu;)).

Idag fick jag reda på något jääääätteskoj som jag dock inte kan skriva redan, men på fredag då jäklar e d release-party :O:D.

Nu ska jag äta Paella muuuumssss.
adios

nördigt

Ja, jag vet det är sjukt nördigt med min bakgrund men jag har alltid hävdat att nörd är positivt till skillnad från tönt som är den negativa benämningen, så jag är ändå ganska nöjd med vad jag åstadkommit.

Det är inte lätt det här med blogg-design men jag borrar ner huvudet och fortsätter med kodmallar och stilmalla och bilder hit och dit, tillslut ska jag nog hitta något som är "jag" haha.

Jaha ja, vad händer idag? 
Måste snart åka in till Ateljé Brorsson och hämta bilder på mej och Sofie eller iallafall beställa vilka vi vill ha, där fanns en del som blev riktigt bra. Men herregud vad jag är irriterad över att jag inte kan ta bilen jag har blivit så himla lat med det och tycker fruktansvärt illa om att åka tåg bland alla malmö-festivalare... nä jag ä´ int bitter! Sen ska jag träna sen ska jag tydligen till malmö festivalen jag med men jag mår inte helt bra så jag får nog ta mig en liten funderare över det där.

Nu har jag dessutom fått min dos av skype, kändes otroligt skönt.

Åh! jag har hittat en grymt bra låt: "som jag hade dig förut" med Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Jag blir varm av att höra den, ta mitt råd och lyssna på den!!

Nä nu ska jag gå och ta mej en titt i kylen och se vad det finns att äta, jag har ju blivit så bortskämd med pancakes och det är inte aalls samma sak att laga det själv, men den som väntar på nått gott...

hejdå rrraaaringar


sömn---överskattat

Jag kan inte sooova, d e så jäkla jobbgt att ligga här med vetskapen att resten av huset sover. Jag har helt enkelt för många tankar som snurrar  mitt huvud.

Hur ska det bli med det nya upplägget på simningen?
Hur ska det bli att åka till usa?
Hur ska jag klara mej alldeles ensam?
Varför ska alltid jag lyckas.....??!!

Hur gör man för att rensa skallen?


En liten trevlig nyhet idag på träningen, Pontus Eriksson har bytt till MKK, heelt rätt Pontus! Där har ju Mkk (alltså viii) lyckats med något bra iallafall, och vi fortsätter at jobba på det:-P.
Träningen nu på eftermiddagen puuuh, någon har ju fått hybris (mm jag vet...) 8*100 frisim med shorts fyy fän d va jobbigt (för oss som inte fuskade med drags vanessa ;):P). Sen en massa ben på det, jag som älskar ben.

Dessutom börjar jag bli sjuk, d e ju jobbigt faktiskt, det är sånt jag inte behöver nu när träningen drar igång.

Efter träningen var vi hos Magda. D va mysigt, käka pizza och hallonpaj, oj oj oj vad gott det var. Kvällens höjdunkt: att kolla på den dansande pappegojan snowball på youtube, hahaha tårarna bara sprutade som jag skrattade. Jag som det teknik-geni jag är har inte lyckats med att länka i bloggen (jag vet att man trycker på den knappen med en kedja men det funkar inte) så mitt tips är att ni söker på det på youtue själva, det är värt det!

Nä nu väntar jag på att få skypa lite till (min räddning!)

Goder Natter på er vänner

Hejdå Mejlin Cursemark!

Vad ska jag börja med, träningen eller malin...

Jag börjar med träningen, den går fortare att gå igenom. Första träningen igår alltså, vi började med att gå igenom hur terminen kommer se ut, en hel del ändringar men det blir nog bra, jag kommer ju inte direkt påverkas så mycket av det. Skönt för de som är hemma iallafall att dom får träna på aqua kul!
Och det som alla undrar över såklart HUR gick min 50 frisim pricka tid?! tid att pricka: 36.0 ( :o tänkte jag d e bara att maxa!) min tid: 32.2... ja vilken form jag är i, skulle ju lika gärna kunna åka till peking och dra några snabba längder och bli nya Phelps... Drömma går ju.

Och Malin. Malin, Malin, Malin min lille Cursemark, Du åker imorron, fatta IMORRON!!! D e ju galet. Tänk så länge vi har känt varandra och nu ska i göra detta nästan samtidigt, du anar inte hur skönt jag tycker det är att ha dej att prata med när jag inte fattar NÅGOT om papperna som ska in, och höra att du inte heller gör det haha, då känner jag att jag hittat någon på min våglängd! Jag är sjukt spänd och längtar redan tills vårt nästa skype-samtal för då kommer du vara i USA och jag kommer ha packningsångest och sitta och fråga dej vilka skor jag ska ta med, och undra hur jag ska få plats med allting utan att få övervikt.
Jag önskar dej verkligen all lycka till och glöm inte att hälsa som att du känner Anders Melin för då kommer du bli sååå populaaaar hahaha!

Nä hörreni, das war alles für now.
Hare bra!


Första träningen

Hmm... inget nytt under solen än så länge...
Snart påväg till Malmö för första simträningen efter sm, ooo det blir nog en fin första 50 pricka tid idag känner jag.. host. Efter träningen ska jag till malin som åker på torsdag till Wingate i North Carolina, lycka till lycka till lycka till!!

Såg precis Sanna Kallur trilla i semi-finalen på 100m häck, fy f*an vad tråkigt jag blir seriöst deppig undra om det beror på att jag e nörd, sannolikt.

Ja just d, jag har kommit på vad det där som jag var tvungen att vaccinera mej mot är, hjärnhinneinflammation låter läskigt! Och på torsdag e d bara tre veckor kvar tills jag åker:O jag läääängtar!


Spruuutor :-S

Just när jag trodde jag hade överlevt vaccinationssprutorna sitter jag och fyller i application till mitt dorm och får reda på att tydligen behöver jag vaccinera mej mot meningicoccal också, men VAD är det lixom, aaaldrig hört talas om och hittar ingen översättning heller. Aja, jag får väl gå på drop-in på vårdcentralen på måndag  igen och be dom sticka mej lite till... skönt...inte. Det är hårt att leva på topp!

U S and A

Om drygt tre veckor åker lilla jag till stooora USA :O närmre bestämt University of Cincinnati i Ohio
.

Tänkte att jag nu när allt lugnat ner sej med alla papper och vaccinationer och telefonsamtal hit och dit skulle börja skriva lite blogg så vänner och bekanta som är intresserade ska få veta vad som händer mej "over there". 

Hoppas det kan bli lite intressant läsning:)

Bis dann

goo bearcats

Välkommen till min nya blogg!

 hej hej


RSS 2.0