Here we go: PRACTICE!!!

Woow då har träningen gjort en rivstart!!!!

Igår morse: 30*100 i långbana med fallande starttid, 3 på varje nivå, klarade man hela vägen slutade man med 3 hundringar på 1.05, jag klarade till 3 på 1.15, 3 på 1.10 var för svårt!

Idag morse: 11*100 ben MAX! med 3 sekunders vila mellan varje.

Ikväll: 5*500 bästa snitt med 15 sekunders vila mellan varje

Allt detta för att Monty ska kunna dela upp oss i grupper efter starttider men uusch vad ont de kommer göra i kroppen ikväll, tre test-serier så tätt inpå varandra, men å andra sidan så har jag ju kommit hit för att träna hårt så jag ska inte klaga.

Min första klass är inte förns 11 idag, 2 timmar kvar, skööönt då hinner jag sova.

Saknar er där hemma!!


Från skattjakten i lördags. Renee, Amy, jag och Joanne

...

Adam: jag valde full-leg suit i min LZR om du så gärna vill veta

Team-bonding

Igår hade vi en heldag med laget.

På morgonen tränade vi mellan åtta och tio sedan hade Monty ett 1.5-timmes långt tal om allt möjligt och vi fick en t-shirt (som vi måste ha på oss idag när vi ska kolla på dam-fotboll mot notre dam tror jag det är). Dock vaknade jag 20 i sex på morgonen, kollade på klockan och fick för mig att vi hade träning klockan sex, vilket resulterade i att jag ropar högt på Stephanie att vi hade försovit oss och hon fick lugnt berätta att det faktiskt var två timmar kvar innan vi behövde gå upp...

Efter träningen hade vi 45 min på oss att byta om, äta och fixa alla grejerna vi skulle ha med oss till vår team-bonding. Först kollade vi på killarna, dom skulle käka hamburgare och sedan göra ett speedo-race över campus och sluta med att sjunga cincinnati fight song iförda speedos i matsalen.

Sedan var det vår tur, vi hade först en skatt-jakt på campus, den tog för evigt och mitt lag vann iallafall!!! Efter skattakten skulle vi framföra vår dans för resten av laget, vi hade en dans till paper planes med M.I.A, vi var grymma! Efter vi hade framfört vår dans blev alla Freshman-tjejer tilldelade två "big-sis", jag var med Tammy och Bree, sköna tjejer. Våra big-sisters satte ögonbindel på oss och ledde oss till tammys hus där vi fick glass. När vi kom tillbaka till vårt rum väntade en överraskning, våra big-sisters hade utsmyckat våra rum, mitt och Stephanies rum var ROSA såklart:-P. jag fick även lite presenter, ett armband som lyser och en massa godis :-D, jag var den enda som fick presenter wohooo.

Sedan mötte vi upp med hela laget på kvällen.
Rolig dag! Här kommer lite bilder:


Det vinnande red-team! Renee, Joanne jag och Amy

1: Vi övade till paper planes-dansen. 2: Karli, hon är galet rolig! 3: lite mer övning. 4:Dr-pepper kris innan team-bonding, Joanne. 5: Killarna käkar hamburgare, en stor del av laget är med på bilden. 6: 4 killar med speedos, en del av skattjakten. 7: Fotbollsplanen, lagom irriterade, Amy, Renee och jag. 8: Karli fick ta av sig ögonbindeln äntligen. 9:lite av utsmycknigen på mitt rum, skylt från Tammy och bree. 10: Roomies, jag, Stephi och amy. 11: Jag och Karli

Freshies! Anna, Renee, Karli, Stephanie, jag, Amy (Korey, simhopparen är inte med på bilden)

förklaring

till mamsen:-P

LZR är den nya baddräten som det var så mycket snack om inför os om dom skulle få använda den eller inte för det var för bra material.

Och ja jag ser alla kommentarerna, kolla under texten jag har skrivit där ser man hur många kommentarer det finns!

nap-time sen e d första styrketräningen idag!!!

adios amigos

Uppdatering deluxe

En ny dag, nya saker, nya ord!!

Idag var jag nära breaking point på träningen, Monty vår tränare berättade om serien vi skulle simma och jag förstod INGENTING!! Så tillslut slutade jag lyssna och frågade istället efteråt vad det var vi skulle göra, då var jag nära till tårar, jag vet töntigt men det är verkligen sjukt frustrerande när man måste fråga folk om saker hela tiden för att jag inte förstod. Det slutade med att jag och Monty hade en 40-minuters diskussion om simning och college och kulturkrockar mellan Sveriga och USA, det kändes jättebra faktiskt, jag gillar Monty skarpt han har väldigt lik mentalitet som tränarna där hemma. Visst jag missade en hel dag träning idag men det var viktigare att ha det snacket kände jag.

På lördag har vi invigning för alla freshman, vi ska dansa en dans som vi ska komma på i laget, jag är i lag med Amy, Renee och Joanne, sköna tjejer, och så ska vi komma på en egen hejaramsa... Sjukt nervös för detta... vi ska dansa till Paperplanes med M.I.A

Killarna ska ska käka massa hamburgare och göra ett speedo-race över campus samtidigt som de ska skrika cincinnati-fight-song, det däremot kommer bli sjuuuukt roligt att kolla på!

Skolan går bra, läser People and the environment (typ som miljökunskap som jag redan läst), psychology 102 (ungefär samma som jag redan läst) Math, algebra (typ samma som jag redan läst)  och critical thinking (har jag INTE läst innan men kan bli ganska roligt). Jag är fortfarande lite nervös för språket men jag har snackat med alla lärarna så de vet att jag är svensk, hoppas att det gör det lite enklare, alla sa att de inte dömmer uppsatser efter språket tan efter innehållet så det är ju bra!

Nu har vi börjat med två träningar om dagen så jag hr träning kl 6 imorgonbitti. Imorgon har vi vår först styreträning, tydligen måste vi ha UC-kläder där för annars kommer man inte in så jag antar att vi får vår första load av kläder imorgon, även skor för vi måste ha Adidas skor, jag har visserligen precis köpt ett par men det skadar ju inte med fler!
OO, btw så ska vi kanske få LZR inför vår conference, yeeeeey, vi beställde dem igår, sånt gör mig överlycklig haha material girl japp!

Annars är det inget nytt under stjärnorna, jag gillar era kommentarer fortsätt med dom!

Hau det
//Liz
 
Bilduppladningen funkar inte men campus-bilder kommer så fort det funkar

UC-maskoten

Igår mötte jag och karli UC-maskoten!!! Hän är så söt, jag vill vara honom:-P


Jag lutar mig bort för jag trodde jag skulle slå av honom huvudet!

Adress to ma place

Okej med risk för att få mjältbrand på brevlådan kommer min adress här:

Turner Hall room 340
45 W. University Ave.
45219 Cincinnati, Ohio

Jag kommer bli suuuuperglad om jag får brev! Och jag saknar redan svenskt godis, spec efter att jag såg Faxes bild på hennes blogg!!!

Ja ni kan ju gärna skriva Liz Hansson på det också så vet jag att det inte är till Stephanie eller till Amy

Lite bilder från igår


Stadion där alla football-games hålls, sjukt cool!

nr 1: Anna och Renee, två freshman tjejer som jag gick på matchen med
nr 2: Renee blev så glad att hon fick sådana där vita plast saker at banka i!
nr 3: Kuba, grillmeister från tjeckien
nr 4: Jag, Kuba och Annelie

football och bbq

Ikväll ska jag på football, lyckades få en biljett fast de var utsålda yeeeey!
Innan dess ska vi till Kuba, en kille i laget och göra mat, grilla eller något sen efter the game tillbaka till honom. Blir nog roligt.

Lagom jobbig träning i morse, massa starter, vi måste göra track-start, jag som precis slutat med det... pallarna här är större dock och lutar mer vilket gör det lite lättare.

Nu ska jag sova, sjukligt trött, måse ju vara fräsh sen!

Ha det bra där hemma!

Bis dann

"I can tell you're not a very good kicker"

Looong day today, herregud, jag är helt utpumpad.

Blev precis fullsändigt överraskad när jag hade råkat somna mitt i bokläsadet av att min roomie kom in i rummet med sin pappa, antar att jag gjorde ett grymt first impression där....kanske inte, äh d var nog lugnt. Hennes sida är heeeelt rosa, men det är typ min också så vi har ett alldeles rosa rum, gulligt och tjejigt.

Idag har jag registrerat mig för klasser, tar 13 credits denna terminen, 12 är fulltid.

Har inte hunnit träna något idag. Träningarna har varit roliga, jag vet inte om jag har skrivit detta innan men hittils har jg fått simma på rejection lane eftersom jag inte hade gjort min physical men den är gjord nu så nu får jag simma med laget med början imorgonbitti.

Monty min tränare verkar bra, han snackar ganska mycket, jag har mött min överman:P. 
På första träningen sa han till mig efter jag hade simmat 500 meter sammansatt "Liz, I can tell you're not a very good kicker, that'll be something we have to work on"... vad ska man säga, han är sharp!
Vi får inte göra voltvändingar utan måste göra som dom kallar det här "open turns" eller som vi säger kovändingar, detta för att träna magmusklerna. Dessutom MÅSTE vi kicka 15 meter under vattnet efter varje vänding, MÅSTE, ingen ifrågasätter det så det är bara att göra det! Monty snackar mycket men han är väldigt respektingivande alla lyssnar på  honom och tar verkligen in vad han säger, det verkar som det iallafall. Dessutom ska alla köra med "6-beat kick" även distansarna, jag frågade monty om det men han sa att jag inte skulle vara så rädd för förändringar.

Iförrgår, min först träning simmade vi en lagom krånglig serie:

25 kick
25 kick-25 br
25kick-50 br
25 kick-50 br- 25 ry
25 kick-50 br-50 ry
25 kick-50 br-75 ry
25 kick-50 br-75 ry-25 fr
25 kick-50 br-75 ry-50fr
25 kick-50 br-75 ry-75 fr
25 kick-50 br-75 ry100 fr
50br-75ry-100fr
25br-75-100fr
75ry-100fr
50ry-100fr
25ry-100fr
100fr
75fr
50fr
25fr

Voila, som tur var stod det på tavan men när man väl förstod den röda tråden var det inte så svårt. 

Just nu äter jag creamy tomato soup muuuummsssigt.

Ska återgå till den fullhjärtat nu.

Ha det så bra.

over and out

RÄTTELSE!!

mitt nummer är:+15132062648!!! inget annat

Livstecken #1

Okej allihopa jag är framme!!!

Orkanen Ike har slagit ut all ström men den börjar så smått återkomma, vi lever inte i mörker längre iallafall :D OCH jag har internet lyyyyyx!

Jag bor jättefint ska visa bilder.

De senaste två nätterna har jag bott i tre tjejer från lagets hus, Sarah, Tammy och Cassie, så slapp jag vara ensam. Har inte tid att skiva så mycket, ska iväg och äta med Annelie (från Sverige) och Tammy och några andra, vet ej vilka ännu.

Idag har jag varit på IKEA och fixat lite grejer, när tjejen i kassan blrjade prata med mej förstod jag inte riktigt vad hon sa så jag ropade på Annelie men då visade det sig att hon också var svensk! (tjejen i kassan alltså). Det var den andra svensken jag mötte idag, imorse när vi tränade (än så länge måste jag ligga på rejection-lane för jag har inte gjort min physical ännu) kom det en tjej i SWE-badmössa så jag var ju tvungen att fråga om hon var svensk (frågade på engelska man vet ju aldrig) och hon var svensk så vi ska träffas nån gång sen när saker lugnat ner sig. Monty mobbade mig för att jag frågade henne på engelska... Fick en kommentar från en kille i laget idag "Liz, you've been talkning more than Ellie's (en tjej från Holland) done in three years" hrm... känns som jag det hehe.

Nästa inlägg ska jag skriva lite om träningen (har gjort två hittils) Johan du kommer skratta åt vad Monty sa till mig om min benspark!! Håll ut! jag måste verkligen göra mig iordning nu.

Hoppas allt går bra där hemma, saknar er!


min sida av rummet, vet ej om jag ska dela med en till eller om de andra tjejerna ska bo i det andra rummet, den ryska tjejen fick inget visa så hon kommer inte!

pussssssssssss hej!

På det 6:e smäller det

Nu är jag tillbaka och givetvis måste jag ju uppdatera min fina blogg en gång till nu när jag har internet, baha 16 dollar för en dag på scandic är det minsann och dag gratis, undrar vad folket här hade sagt om jag påpekade det...

Jag vet att jag har sagt det innan men det tåls att sägas igen, jag ÄLSKAR denna staden!!!!!!!

Herre min je jag åker alltså imorgon, eller ja, idag blir det ju. Har precis packat klart mina saker, fast jag har shoppat ihjäl mig fick allt på något magiskt sätt plats i mina väskor, imponerande Liz!

Jag vet att jag sa att jag skulle ägna inlägget åt strulet på flygplatsen men jag orkar verkligen inte dr den långa variationen men koncensus var att mitt pass gick ut innan jag hade planerat att komma hem, enligt min biljett, 2:a juni (skulle boka biljett hem till jul i usa). Efter MYCKET om och men slutade det med att jag var tvungen att boka en biljett hem där vilket gick på 8500 dk, usch!

Innan idag berättade pappa att det blåser 72 mph i Cincinnati :-S det är mycke!! typ 30 m/s, hoppas verkligen att det år att komma fram!

Haha en rolig sak som hände idag när vi var påväg hem: vi gick över time square (chattis du skulle varit med, jag vet att du har pojkvän men vafasen man lever bara en gång haha) så finns det något som heter typ "cityboys" eller något överkrampiga killar som gör konster på gatan, man tappar hakan. Så gick jag och sofie där med våra glassar och kollade lite smått, mitt i en konst stannar ena killen upp och kollar på oss och kommer fram till mig och säger "yummy icecream?" jag blev helt stäld och svarade lite osäkert "well yes hehe" då kontrar han med "can I get some?" och smart som jag är (Liz, dum dum dum) svarar "icecream?"  tror ni jag skämdes sen eller!

Nä hörreni, nu ligger Sofie här och sover fast vi lyssnar på dj Ödzi, kanske ska stänga av musiken och joina henne i sovandet... Känns kanske inte som jag kommer sova alla timmar jag behöver inatt. Nästa gång ag uppdaterar är jag i Cincy!!

bilder kommer så snart jag laddat över alla, men jag lägger nog upp dom flesta på facebook så håll utkik där.

Natti natti alla där hemma!





I LOOOOOVE NY

Jag lever!

Åh New york är såå underbart älskar denna staden! Och vi bor sjukligt lyxigt här på Waldorf Astoria!

Har en aningen brottom, ska snart iväg och äta och här sitter jag helt oklar och svettig, mmm mysigt!

Vi har gjort allt man ska göra i NY:

Varit på musical på Broadway-- Mama Mia
Empire State Building
Satue of liberty
Central Park

Listan kan göras lång.

Imorgon åker jag till Cincinnati, nervöst men spännande!!!!

Nästa inlägg ska jag äna åt strulet på flygplatsen i kph, säger bara det, tur att vi var där tidigt.

Nu har jag sjuuukt brottom

Ha det super allihopa för det har jag!

pöss pöss

Ready for take-off

Nu är det sjukt nära, brrrr det börjar bli lite nerövst.

Sitter här och klipper foton och klistrar in i en liten bok jag tänkte ta med mig (mycket viktigare än klädhängare). MEN jag kom på att jag inte har något svensk-engelskt ficklexikon, bara ett sånt där lite större, äh jag får väl be mamma och pappa att skicka ett lite senare, i början kan jag ju bara säga att jag e svensk och inte fattar men sen måste jag nog börja försöka.

Jag kommer verkligen sakna er här hemma (ni vet vilka ni är!)

Det är nu min blogg kommer bli intressant, när det fatiskt häder något i mitt liv:P.

There you go, sista inägget i Sverige for a while.

Just det Marri, Chattis har din Moulin Rouge film och ditt playstation och karlsson på taket ligger i Johans skåp "ruvar ägg? nää, tänker över min synder? nää, ligger och vilar mig? JA" (bästa sättet att komunicera på, genom bloggen haha)

And I'm off


Start spreading the news....

... I'm leaving today (läs:tomorrow) I want to be a part of it Neeeeew Yoork Neeew York. This vagabond shoes are longing to stray right trough the very heart of it Neeew York Neeeeeeeew York!!!!!

Waaa imorgon vid den här tiden har jag suttit på min chartrade plan till New York (I wish) iallafall ett stort flygplan, i 6 minuter (i skirvandets stund är klockan 9.11). Sitter här och lyssnar på Frank Sinatra på högsta volym, d e naajs.

Fy vad många mardrömmar jag drömde inatt! Bland annat att jag mellanlandade i Virginia och då fick jag trän med Carro på Old Dominion men så kom mitt lag dit och när Monty såg att jag tränade med dom sa han "uhoh Liz, you know you're not allowed  to practice with another school, so sorry, you can't come to UC (university of Cincinnati) anylonger". Men det tar inte slut där!
Jag gick upp för en trappa och sätta mig för att åka rutchkana på typ väggen som lutade och de var lixom flera nivåer och efter den sista nivån såg det ut som jag skulle åka ner i vattnet MEN när jag åkte ut över kanten hamnade jag pladask på läktaren och bröt varenda ben jag hade i kroppen (antar jag för jag vaknade när jag idrömmen var i luften).

Lagom med resfeber!

Låttips (ja egentligen från Anders): "The Escapologist", Sugarplum Fairy, riktigt bra!!

Om ni kollar på vänster sida av min blogg så ser ni länkar längst ner på den svarta remsan, det är kompisar som är i USA och också har bloggar, läs dom vettja!

Nu ska jag förbereda alla småsaker yeeeey!!!

Kom ihåg mig då...

När varje dag känns likadan och när det skymmer över stan....Kom ihåg mig då




Nu är det för sent för att denna dagen ska räknas vilket alltså betyder 1 dag kvar i Sverige...

Idag blev det inget matte-prov "I'm so sorry, the website is down" "don't be it's not your fault..." rackarns jag ville ju få det gjort!

Nu är jag eligible, thank you!!!!!

Ja just ja, jag mailade Monty (coach) idag om att Annelie skulle hämta mig på flygplatsen den 15:e och fick tillbaka följande : "believe it or not, that could be an issue based on an alumni of the program offering an extra benefit to an athlete". Känns kanske som NCAA har lite väl många regler, jeeez. 

Aaanywaaay

Nu ska jag snart kolla på "vem kan slå Filip och Fredrik?". Palla att det börjar något nytt med dom nu när jag ska iväg, inte helt nöjd ska jag säga

Telefonen är klarrrrr

Gomorron gomorron, skönt att sova ut. 
Jag har så mycket som snurrar i mitt huvud nu så jag kan absolut inte sova om nätterna, jag ligger bara och föreställer mig det värsta (men då kan det ju bara bli bättre i verkligeheten).

Gick upp för typ en timme sedan, ville inte riskera att Lena skulle komma och väcka mig idag igen, det är bara jobbigt. 

Dom ringde precis från Ericksson och sa att min telefon är klar, ibland hjälper hundögonen:-).

Sen klockan ett ska jag ringa till någon academic advisor för att få en kod så jag kan göra mitt math placement test. Ooo jag har ju inte läst matte sedan trean i gymnasiet det är mer  än ett år sedan, äh det går nog bra det lär ju inte vara någon Einstein-matte direkt.

Nä om jag ska gå och borsta tänderna kanske, har hört att man blir lite frächare då.

"Nu har vi pratat i 30 minuter och min manlighet blir bara mindre ju längre vi pratar" hahaha (säger bara mitt rekord är kortare)

rrrraring

This is Liz







And everything else which isn't added!

Math placement-test

Nu har jag precis pratat med någon advisor från UC på telefon, så skoj det är att prata engelska (yup, nerd). Imorgon måste jag göra ett placement-test i matte vid ett-tiden. 

Herregud vad svårt det är att packa, hur ska allt gå ner, hur ska jag packa smidigast, VAD SKA JAG HA MED MEJ!?!?!?!

Nu är det två dagar kvar i trygga Sverige....

Sa hejdå till Mariel och Zäta idag, snyft, hur ska det bli på onsdag säger jag bara, gråt-orgie deluxe på lindängsbadet eller? Faxe, jag kommer inte imorgonbitti så jag kommer inte träffa dig något mer innan jag åker :-S.

Träffade Adam på tåget idag (there you go) mycket märkligt, han tittade på mig och skrattade och sa "haha jag föreställer mig inte dig i verkliga livet" då, Adam min vän, har du blivit besatt av min blogg.

På onsdag ska jag och Sofie shoppa godis och cosmopolitan :-).

Oh just det, haha vi har en argentinsk simmare i MKK som är utbytesstudent. Har nog inte riktigt alla kopparna i skåpet och han har inte direkt många att prata med, så när jag pratade med honom idag blev han hel-lycklig, haha inte mycket som krävs för dagens goda gärning ibland.

Nä åter till denna gudsförgätna packning.

O förresten, skaffa skype om ni vill prata med mig i USA! Då är det nästan som hemma.

Auf wiedersehn (som Heidi Klum säger)

Woho, vilket uppvaknande!

Nådigt uppvaknande idag!!

Klockan kvart i åtta vaknade jag av mig själv. När jag kollade på klockan såg jag att det var den 8:e sep... hmm det känns som det är något som händer idag... låg kvar i fem minuter innan jag kom på!!!!! Jag skulle ju vaccinera mig idag, vilken tid, vilken tid?!?!?!?! 
Rusade upp för att hitta tidbokningskortet, halv nio! Okej, det betydde alltså att jag var tvungen att ta tåget 2 min över 8. slängde snabbt på mig kläderna som låg framme på stolen och bredde en macka, rusade iväg till tåget och hann preeeeecis!
Då kom jag på att jag hade glömt vad den där sista saken jag skulle vaccinera mig mot, som jag inte visste vad det var, hette, shade, det skulle jag ju kollat upp för jag skulle säga till om det till sköterskan. Som tur var så visste jag ju vad det var mot nu, hjärnhinneinflamation, så jag sa det till sköterskan och hon visste vilket vaccin det var.
Förra gången var jag sjukt nervös när jag skulle bli stucken men det gjorde inte alls ont så denna gången var jag (trots den korta förberedelsen) inte alls nervös. Men OJ vad det gjorde ont idag :-S. Så nu sitter jag här och är totalt körd i vänsterarmen, typ avdomnad. Jaaa, det är fruktansvärt synd om mig.

Nu tänkte jag ägna dagen åt att packa och försöka få tag på Ericsson experience-center för en lånetelefon, kanske tillochmed åker till polisen och fixar ett pass. Ajamen. 
Just ja, träning är ju också tänkt att bli inklämt!

That's it for now
see ya

What's the verdict?

se där ja, resultatet från igår

 efter jag laddade upp denna bilden strejkade det så det blir bara en bild. 
Lägg märe till glittret som är påklistrat runt vissa bilder, plajetter en och en FÖR HAND!!! Denice tyckte jag var slarvig och menade att jag var för ostadig för att någonsin ens fundera på att bli kirurg, så en dröm i kras alltså...

Fotocollage och morotskaka

Bra dag idag, haft massor att göra!

Vaknade vid halv elva, sjukt skönt att få sova ut. Åt en snabb frukost och sen började jag packa och skriva ut foton samtidigt, multi-tasking javisst:P.

Vid ett åkte jag in till stan och fikade med Sven, sprang även på min kusiner och fick reda på att Emma har åkt till USA, sjukt trevligt när man får reda på sådana saker EFTER att hon åkt!

Tre träffade jag Matte och Denke så gjorde vi ett sjukt fotocollage, käkade middag, käkade morotskaka och kollade på "Juno", så söt film! Så stack dom hem för ca tio min sen, sista gånen jag såg dom innan jag åkte antagligen usch vad jag kommer sakna dom, jag har tur som har dom i mitt liv helt enkelt!!!

Nu går det inte lägga in bilder sjukt jäkla störigt men dom kommer så fort det går!

Ooh, what a night

TACK tack tack tjejer för igår!!

Marri, Chattis, Zäta, Denice, Cattis, Matilda och Rosann var här och åt och drack och sa hejdå till mig sen drog i in till Malmö och slagt. jag hade såååååå roligt jag kommer verkligen sakna er allihopa, tvivlar på att amerikanerna vet hur man festar som vi vi vet, på RÄTT sätt.

Skulle sjunit singstar men ändrade planer, vi hade playstation men inget singstar, det blir lite svår då. Istället spelade vi våghals, hahaha detta spel. Singlar slant om det blir sanning eller konsekvens sen ska man göra vad som står på kortet. jag fick bland annat mima till ABBA i toalettborsten och gråta högt och om och om igen säga "jag är så patetisk". Inga sms-skickande för mig eftersom min telefon är pajj. Cattis fick ringa och prta låtsas-sråk tills den andra personen la på, hahaha roligaste på länge!

Lite kuriosa, jag och Chattis slapp betala inträde då killen framför hade fått lite mycket av det goda och lade fram sitt kreditkort och sa "dom här tjjjjjejerrrrna är me meeej" vi tackade, stoppade tillbaka våra pengar i fickan, fick en stämpel och smet snabbt undan man ville ju inte ha honom rännande efter sig resten av kvällen haha. Är det tjejkväll så är det!!

Vi träffade också Honken och Linda ute, trevligt!

Nu ska jag faktisk börja packa (städat undan har jag redan gjort), nu är det på riktigt!

finaste bilden från igår:

tjejkväll i sverige med 7 blonda flickor, fiint!

Klart slut


Bror duktig!

Oj vilken bror-duktig-dag jag har haft idag, varit på språng i princip hela tiden.


Började (som jag redan skrivit? med träning. Sedan drog jag in till stan för att fixa nödvändigheter, och kolla lite annat smått och gott (höstens utbud, lovande).

Sedan var jag hemma i drygt två timmar för att sedan halv fem åka till banken för lite möte. Har nu fixat tillgång till min internetbank (när pappa hjälp mig:-P) och kollat vilket som är smidigast med konto i Amerikat och så.

Efter banken drog jag och Sofie till Media Markt, för en sista gång för mej, och beställde patroner och returnerade patroner (åh gud, jag har patroner som poppar ut ur öronen på mig snart).

Och så sa jag hejdå till min kära kompisar där. Jag fick till och med en kram från min göteborgare Fredrik, kvällen var gjord =D (haha zäta hoppas att du gläds innerligt för min skull:P) när han dessutom frågade om jag var 85:a så fick han en speciell plats i mitt hjärta, lite kontrast från alla som gissar på att jag är 16 år, man tackar!


Sedan har hela kvällen gått åt att baka morotskaka mmmmm så gott det är, var glada ni som kommer till mig imorgon (dock kommer vi nog rulla iväg till slagt sedan). OCH så har jag hjälp mamma att hänga upp en tavla.


Oj vilket klapp-på-axeln-inlägg det här blev, men ni förstår jag blir så glad när mina dagar fakiskt fylls av något betydelsefullt, har varit lite snålt med det nån vecka nu!


Nu ska jag käka risgrynsgröt och sedan ägna mig åt mitt livs kall, att städa mitt rum =D.


Åh förresten, idag fick jag mail av Anneli som sa att hon kunde komma och hämta mig på flygplatsen i Cincinnati och fixa mina nycklar, så glad jag blev, hon kommer vara min trygghet där den första dagen känner jag:P.


Wow en vecka till NY :O:D

Nä, tomtegröts dags

Over and oooouuuuut

Eh, BIFF!

Jodå, timmarna på atleticum och på lindängen lönade sig, man tackar!




What doesn't kill you makes you stronger

Godmorgon, godmorgon

Idag om en vekca sitter jag på ett flygplan påväg till New York (förhoppningsvis inte kapat). Så dagen hade jag tänkt ägna åt att köpa in lite saker jag behöver till usa (apoteket here I come!)

Ingen mysig träning idag alls, sjukt omotiverad men de var bara att ta sig igenom det, what doesn't kill you makes you stronger.

Nä frukostdags igen.

Ha d!



ropa inte hej!

HA! right back at me! Icke var jag clearad icke, sådan tur hade jag inte, för att bli det måste mkk svara på nått mail från ncaa clearinghouse som dom skickade den 8 augusti, typ en månad sedan, och det har dom inte gjort...

Nu ska jag sova, imorgon får jag äta hotellfrukost (mumsss) och sedan räkna patroner (yey)

Natti natti herr karlsson

Eligible gogoood!

Jaa, jag är eligible, jag har alltså behörighet att tävla i USA (annars hade det varit lite tråkigt).

Skönt, då är det ett orosmoment mindre, thank you!

Morgonstund har guld i mund

Finns det något bättre än att börja dagen med 16*100 ben a3? eeh, JA! Men det fick jag inte prova på idag för 16*100 ben a3 var det, skönt, ja efteråt iallafall.
Fem i åtta var vi klara 20 över åtta satt jag på tåget hem, det är lyx säger jag bara, ren och skär lyx.

Jag och Honken hade deep talk idag, i 1.5 år så har vi varit tränat lindägen nu och givetvis har man ju varit på träningarna, dock inte riktigt psykiskt utan hela tiden tänkt "snart öppnar aqva kul" det känns verkligen som en nystart nu. En nystart som för mej kommer vara i 1.5 vecka innan jag lämnar landet. Det är bara åtta dagar kvar det är så sjukt, jag ska verkligen åka, det börjar gå upp för mej nu.

Ikväll efter träningen åker jag och pappa till Kalmar för att räkna ännu fler patroner, treeevligt!

Förresten, igår sa Johan att ett av hans mål var att vi ska bli bra på att simma lagkapper igen, hmm igen?

Efter denna bilden känns väl det där "igen" lite överskattat


jsm 2008, vi vann 4*200 (OCH 4*50 frisim, tack johan =P)

Over and out

"Let me dig a little deeper,naw, sorry man, still nothin' "

It's a beautiful day, not a cloud in sight so I guess I'm doin' alright!

Åååh så underbart det är att vara tillbaka på Aqua kul, jag har verkligen saknat det badet, jag har inte tränat där sedan innan JSM 2007, sen åkte jag skidor och bröt tummen och undertiden jag gick med gips så stängde dom badet men NU ÄR VI TILLBAKA!!!!!!!

Idag har jag jobbat på Media Markt i Malmö, räknat hundreds and hundreds of patroner (dags att börja bli internationell nu känner jag, bara hoppas jag kommer ihåg svenskan sen och inte bli totally americanizzzzed) och fy vad jobbigt det var men jag blir ju rik som Joakim von Anka så jag ska inte klaga.

Nu ska jag faktisk läsa en bok "the old man and the sea", kort och lättläst så jag kommer in lite i engelskan.

Dessutom fick jag skypa med Mejlin idag, skönt att vara tillbaka i dom gängorna också:P


vackert

Ha en trevlig kväll!

"I got a good old friend here with me tonight and I guess I'm doin' alright"
"She's the kind of trash you find beside of the road"

//Liz


RSS 2.0