Tillbaka

Ja, då börjar det väll bli dags att skriva lite igen, eller vad säger ni?

Jag åker tillbaka till Cincinnati, vännerna och pojkvännen på Torsdag, om tre dagar alltså. Det ska verkligen bli så himla roligt att se alla igen. Tänk att jag varit utan Jeremy i tre månder nu, det är ju helt sanslöst. Jag saknar honom så jag håller på att spricka!

Det har varit en händelserik sommar (som sig bör). Det har blivit en hel del jobb på Lindängsbadet i Malmö, vaktat (störiga) barn och skrubbat bassängkanter.

Jag har blivit av med laddaren till min kamera så det får bli lite lånade bilder som jag lägger upp, det blir lätt lite tråkigt med bara en massa text om jag får säga vad jag tycker och det får jag ju eftersom det är min blogg :-D.

Lite bilder från somamrens höjdpunkter kommer här:


Den årliga kräftskivan hamnade i år i Kalmar och Nilkas Höckerfelt. Helt fantastikst fint läge! Och alltid lika roligt, men med det sällskapet är det väl svårt att misslyckas som sagt.


Jag och Carro visade upp vad Jennifer Granath (simhoppare från MKK) hade lärt oss på landträningen. Vad sägs? Imponerande va? Kanske om man bortser från att Carro precis är påväg att trilla kanske hehe.


Bilderna kommer inte i rätt ordning men här är vi iallafall i Lund och firar Midsommar (så himla svenskt att jag blir alldeles lycklig. Det var ju precis när jag hade kommit hem också). Carro, jag och Vikcy (radarpar)


Viktoria och jag har nu den stora åldern 21 inne = lagliga i hela världen :-D. Vi hade 21-års fest på viborgsslingan med temat "I love College". Väldigt lyckat! Tack till alla som gjorde kvällen till vad den blev!


Min kusin Anna gifte sig i Luleå. Ett väldigt fint bröllop som vi delade med hela tjocka släkten och en hel del myggor! Som tur var så hade de förberett ett "myggbekämpnings bord" där det fanns diverse myggmedel att dränka sig själv i.

I helgen hade mamma och pappa 50+50 fest och det var så j*kla roligt (ursäkta språket).

Nu ska göra mig i ordning för ikväll har famlijen något på gång, jag har ingen aning om vad dock. Det ska iallafall vara min försenade födelsedags present, spännande!

Tills vidare
//Liz

RSS 2.0