suck, pust och stön

Ååååh vad jag är trött på allting just nu!! Och armen gör ont också jag vill hem och bli områdd av mamma och pappa! Återkommer när jag är på bättre humör...
Ljuspunkten idag är att Chattis kommer hit imorgon, äntligen!

Adjö
//Liz

(L)

Je T'aime Mon Amour


"It's a party in the USA"

Åh vilken helg, riktigt rolig har den varit.

Helgens soundtrack:



Började i fredags då vi hade en liten grillkväll hos Nick, nästa alla i laget var där inklisive våra nya fresmens roligt med nya ansikten. Blev inte så jättesent eftersom vi hade träning på lördag morgon. Och vilken träning! Riktig killer! Simningen var inte så jättefarlig simmade en hel del långa serier bl.a. 10*200 frisim men jag gillar sånna serier, spec med egen vila, skönt att komma in i sitt eget tempo. Men landträningen var en anna historia har lite svårt att röra mig idag sanslös träningsverk.

På Lördag kväll gick vi ut på middag med delar av tjejlaget, mysigt och alla var väldigt finklädda. Vi hade fortfarande inte bestäm vad vi skulle göra efer middagen men vi hoppades att någon skulle erbjuda sig att ha fest i stt hus men eftersom det inte hände så erbjöd jag och Steph oss istället och vilken lyckad fest det blev! Folk kom hela tiden fram till oss och sa att de hade så roligt. Dock blev vi aningen irriterade när det bara dök upp folk som vi inte visste vilka de var eftersom någon hade bestämt sig för att bjuda in dem utan att fråga oss men ingen fara på taket. Så nu har vi invigt "Club 3238" en lyckad invigning får jag säga!

Lite bilder från middagen:

Alla tjejerna som var på middagen

Sophomore tjejerna: Anna, Steph, jag och Renee

Rumskamrater, festfixare #1!, you name it, Steph och jag

Imorgon börjar en ny vecka och på onsdag börjar skolan igen woop woop

Klart slut
//Liz


Intressant orientation

Orientation avklarad check. Intressant var den men anske inte riktigt i den bemärkelsen jag hade hoppats på, eller jo den var rätt intressant i alla aspekter.

Började med en man som föreläste om vad CoB (College of Business) innebar. Han avslutade var mening med ett nasalt "okaaay" och givetvis störde det mig något fruktansvärt så jag kunde inte riktigt koncentrera mig på vad han egentligen pratade om... fram tills det jag upptäckte att killen som satt snett framför mig hade tre tumma, två på en hand och en på den andra och då kunde jag såklart inte koncentrera mig på något annat än det (hmm...jag har nog varit borta från skolan lite länge och fått en lätt släng av add). När vi fick tio minuters paus från föreläsandet så vände sig en kille om och pratade med mig, och OJ vad han pratade det gick så snabbt och jag som ändå anser mig ha en hyfsad engelska förstod inte ett ord!! Jaja, sen var det dags för frågor, en person fick ordet, denna personen som jag var övertygad om att det var en tjej började prata med världens basröst... det var alltså ingen tjej. Som det kan gå när inte haspen är på.

Nu är jag iallafall oficiellt en elev i CoB :-). Fick också reda på att jag har möjligheten att ha ett såkallat "double major" ifall jag lyckas hitta en "faculity member" som kan konfirmera att jag kan läsa, förstå och prata svenska. Om jag lyckas med detta kommer alla de timmarna som jag egentligen måste läsa språk gå över till att bli eget val, sammanlagt kommerjag då ha 32 timmar där jag kan läsa eget val, business marketing är 28 timmar vilket innebär att jag skulle kunna ha "double major" inom international business marketing, får nog ta mig en ordentlig funderare på det här, skulle ju kunna vara intressant...

För er som är intresserade så är det här jag kommer tillbringa den mest skoltiden de kommande tre åren:


Carl H Linder center, ca 5 min gångväg från mitt hus :-)

Nu ska jag snart sticka iväg och träna, måste träna själv eftersom jag missade trningen pga av orintationen

Peace
//Liz

And off I go...

... till business orientation. Byter major detta året från biologi till business, ska bli intressant.

Berättar mer när jag kommer hem.

Auf wiedersehen
//Liz

"Monty noo, my legs are seriously about to fall off"

Först och främst, Chattis vad snackar du om? Oh*24 haha jag e helt lost här min vän :-P!

Bah det var lite jobbigt att träna idag, 5*300 simning med 6-takts benspark, gjorde vi inte det fick vi börja om från början (jag och benspark har kanske inte världens bästa relation om jag uttrycker det milt). Efter det simmade vi 10*25 under vatten, att jag och Stepahnie hade en skratt-attack och var tvugna att börja om från början vför vi gick upp och tog luft gjorde inte det hela mycket bättre. Monty börjar nog bli lite irriterade på oss och vårat babbalnde, kanske ska fundera över det... Men vi har ju så mycket att prata om, har ju inte setts på hela sommaren!!

På tal om något helt annat, har tvn på här bredvid och det pratas om skådespelaren Patrick Swayze som har har gått bort nu i veckan, usch det är så sorligt jag menar finns det någon som kan dansa som han gör i dirty dancing *ooooh*, nu blev det varm här inne hehe :-P


Hot Hot Hoooot!

Nu sitter jag och väntar på att pojkvännen ska komma över, blir altid lika glad när jag vet att han är påväg för han är världens bästa!

Kram
//Liz

Uttråkad...

Okej nu ska jag vara helt ärlig, det är långtråkigt att inte göra något alls om dagarna, det är nästan så att jag längtar tills skolan börjar igen (det kommer jag få äta upp senare jag vet).
Nu sitter jag bara här och väntar på att timmarna ska gå så att jag får träna...

Jaja det verkar som jag inte har mer att säga idag

Adios
//Liz


Hemma efter en superbra helg!

Tillbaka i Cincinnati igen efter en underbar helg på sjön precis utanför Louisville.

Vi har haft riktigt tur med vädret, strålande solsken hela tiden.

Vi åkte dit på fredag, och fredagkväll var vi tvugna att stanna med båten inne i hamnen så det blev en ganska "lugn" kväll första kvällen. På lördagmorgon åkte vi ut på sjön och solade och badade hela dagen och hade riktigt riktigt roligt. Lagom segt att vakna upp på söndag morgon men det gjorde vi, kl 8 på morgonen för att vara exakt. Båten var så pass liten att så fort första personen vaknade upp så vaknade alla. Vi åkte tillbaka vid 15 tiden på söndag, alla brända och sega så söndag kväll var en riktig chill-kväll med popcorn och VMA på tv (vad är det föresten för fel på Kanye West?!?!, antar att det är dagens stora snackis)

Här kommer lite bilder från helgen:


Tjejerna på båten, frv, Lange, Renee, Steph, Anna, jag, Kirtley

Jag och Anna

Jag och Jeremy (kul att han vill vara så vacker på bilden...)

Och tillsist min favoritbild från helgen:

Jeremy i sitt esse

Nu ska jag fördriva några timmar här hemma (tränade i morse inga fler träningar idag) sen när Jeremy kommer hem så ska vi kolla på fly till Frankrike där jag hade tänkt att spendera nyår.

Peace
//Liz

I will be on a BOAT!

Woho, idag är en bra dag för jag ska iväg och åka båt. Hehe nä för att vara exakt så har jag tillsammans med tio andra från laget hyrt en husbåt och ska vara där hela helgen och det ska bli så himla roligt!!

Sjön där vi ska vara är ca 2 timmar från Cincinnati.

Snart kommer Stephanie hit (vi två är middags-laget) så vi ska sticka och handla. Sedan är det lite annat fixande så att helgen ska bli lite extra bra ;-), sedan bär det av.

Ha det så bra för det ska jag :-D

Grattis Chattis, skönt att du är eligable det får mig att bli lite lugnare, nu kan du ju faktiskt komma hit, jippiiee!!!

Adios amigos
//Liz

nyårslöftet "blogga mera!"

Se där ja, börjar bra med bloggandet...

Har iallafall fått igång internet här, tur är väl det för internet klarar man sig inte utan (hur gjorde man förr i tiden egentligen?!)

Har i princip fixat klart mitt rum, har tagit en massa bilder men nu ska vi bara hitta kabeln så jag kan ladda upp dem också :-D.

Idag hade vi första officiella träningen, skönt att komma igång igen, har visserligen sprungit och simmat två ggr var sedan jag kom hit men det blir ju så mycket roligare när vi är flera :-).

Nu är jag dödshungrig, sitter och väntar på han den där fransmannen så vi kan åka och handla mat, utan bil här kommer man inte långt!

Ska stirra lite till på tv:n, älskar denna dumburken hehe :-P.

Hur är allt där hemma, Chattis, uppdatering tack :-)

Slutet bra allting bra
//Liz

Framme i metropolen Cincinnati

Framme, framme framme.
Usch vad jag hatar den dar flygturen den ar ju sa laaang! Men den gick bra, utan forseningar eller nagra andra problem.
Nar jag kom fram till Cincinnati sa skulle jag forst ga igenom tusen sakerhetskontroller som vanligt och sedan fick jag traffa Jeremy. Vilken konstig kansla det var, han har lixom inte varit verklig pa tre manader och helt plotsligt star han dar bara, jag blev helt mallos och det blev han ocksa sa under nagra sekunder stod vi bara och tittade pa varandra innan han klackte ur sig "this is so unreal!!" och sedan var allt som vanligt.
Jag flyttar pa Lordag sa under tiden bor jag hos Jeremy sa nu sitter jag har ensam i hans lagenhet eftersom han ar och jobbar ska snart ga och kika i kylen om har finns nagon mat sen ska jag nog ga och handla lite. Foresten sa vaknade jag klockan fyra i morse och kunde inte somna om, det ar skont med jetlag!
Gemensam traning borjar pa tisdag men jag kanner inte riktigt att jag vill slappa allt det jag redan kommit igang med hemma i Malmo sa jag ska ga ner och simma i eftermiddag hade jag tankt.
Jaja, kylen var det va?
Vi hors pa Lordag, da ska jag visa bilder fran mitt nya hus :-D.
Over and Out
//Liz

Leaving in 9 hours :-O

Sådär ja, än en gång är jag nu nedpackad i två väskor påväg att ge mig av till andra sidan Atlanten.

Viss är det ett konstigt liv man lever, alltid är det något jag längtar till och något jag kommer sakna. Det finns två sätt att se det, antingen är det alltid jobbigt för att jag saknar någon eller så är jag alltid lycklig för att jag har två underbara ställen att spendera min tid. Jag har bestämt mig för det senare, även om jag alltid saknar min familj och vänner när jag är i Cincinnati och saknar pojkvän och vänner när jag är i Svedala så är jag ju alltid med människor som jag tycker om och det är ju inte alla som är så lyckligt lottade ellerhur?

Imorgon rullar volvon från Dressinvägen mot Kastrups flygplats klockan 05.00, ruggigt tidigt men jag överlever, jag har ju en rackarns massa tid att sova på planet. Kommer anlända till Cincinnati 15.25 lokal tid. Cincinnati ligger 6 timmar efter oss så svensk tid kommer jag landa 21.25.

På Lördag flyttar jag in i mitt nya hus. En liten fågel viskade i mitt öra att Jeremy redan har flyttat dit de flesta av mina möbler, lite lyx jag har eller?!

Jag hör av mig så fort jag kan och berättar att jag lever.

Peace
Liz

RSS 2.0