Study? Blogg?

Ja det är frågan, jag borde nog skriva min uppstas nu men jag vill bara skriva liiiite här först!

Thanksgiving var jättebra och det var goooooood mat!!! Tur man har simningen annars skulle jag vatt tjock! Några freshman+15 har det inte blivit ännu, däremot freshman-3. Hur går det ihop,så mycket som jag tränar och äter inte ska man väll gå ner då?!

Iallafall Amy's familj var supertrevliga och hennes kusiner var sjukt roliga! Speciellt Thomas Gerdmans jämnlike, jag har aldrig varit med om en kille som har så mycket frågor på lager!!

Jag och Amy i onsdags. Ghettofied:P

Jag ser hur det går på sm, vad duktiga alla är. Chatis grymt simmat på 200 fri idag, Magda grattis till 50 fjäril odag och Martin gött med segern på 200 br!! Och Marri 57.5 var ju rackarns snabbt!!! Jag önskar jag var där med er, det känns extra mycket nu när det är SM!

Åter till mitt psykologi papper.

Ha det braaaaaaau, om mindre än en månad är jag hemma!!!!

Hoooney I'm hooooome!

Hejsan hejsan hejsan!

Då har jag alltså kommit hem från Indiana. Skoj att äntligen få simma en tävling som går till som hemma i Sverige.

Jag simmade helt okej, säsongsbästa på 200 rygg, 2.05.5, enligt omräkningen ca 2.20.1 får väll vara godkänt med tanke på hur vi tränar just nu. 200 frisim gick helt ok också 6/100 snabbare än jag varit hittils, alltså 1.53.4 öppnade dock 2 sek snabbare än jag gjorde när jag gjorde 1.53.5. De kortare sträckorna gick inte så bra däremot, jag har ingen speed direkt och det gör mig frustrerad, jag vet att den kommer men det är alltid jobbigt när man är mitt uppe i det.

Medley lagkappen

Cosmo-läsning på hotellrummet:)

Underbart vacker bild på mej och presenter till födelsedagsbarnet, men jag ville bara att ni skulle få en liten skymt av Ikea och de fina omslagspapperna som jag gjorde och var mycket stolt över :)

I helgen vann UC (University of Cincinnati alltså) vår conference i football, cachiiiing, nu kommer pengarna rulla in det tackar man för som simmare! Vi såg delar av matchen på tv, jag, Jeremy och Ryan, hehe Ryan tyckte nog att det var lagom skoj att titta på football med två utlänningar som har sådär koll på vad som händer. Men även om jag inte förstår mycket så var det faktiskt sjukt spännande i slutet och riktigt skoj att se dom vinna!!! Det var ett svart och rött hav på planen efter slutsignalen! man skulle varit där, nytt publikrekord dessutom!

På torsdag är det Thanksgiving, den ska jag fira hos Amy, min rumskompis (om jag inte redan berättat det) åker nog tillbaka på fredag för att umgås lite med folket som är här och sedan på lördag så ska vi till en outlet-mall, ehm ja Liz Hansson håll i pengarna!!

Ååååh min stackars kropp är så trött på tal om ingenting, jag blir aldrig återhämtad här vi bara tränar på hårt hela tiden och de såkallade återhämtningspassen är så låååånga, lilla jag som sprint/medeldistans är inte ett jättestort fan av det måste jag tala om men det ska säkert bli något bra av det här.

Well well åter till matten så jag kan kolla film sedan, har tvingat Jeremy att kolla på "how to loose a guy in ten days" med mej (lätt min favoritfilm) får se om han kommer gilla den lika mycket som jag :P, hehe tveksamt kanske...

Mindre än en månad kvar till julafton!! woooop woooop

Ha det fint Sverige, ta hand om snön
Just det till sist vill jag bara säga grattis till Jonas Persson som simmade rackarns snabbt i Tenesse i helgen, grymt gjort!!

Indiana

Nu e jag i Indiana pa vart hotell. 

Vi ska tavla har i helgen, borjar imorgon, har ett ganska tufft schema pa lordag men imorgon simmar jag bara 50 fr, ska bli skoj!

Har traffat Therese Berstrom idag, sa himla skoj att traffa svenska kompisar. Om tva veckor far jag traffa Vicky ocksa, laaaangtar!!

Nu ska jag klippa haret pa en kompis, don't worry jag ska bara klippa med trimmern :P.

Uppdaterar nasta vecka om hur det gick har.

pusssssssssssss hej Sverige

Bilder


Wohooo, vårt första hemma meet, Karli och Matt

Supercute :P, Karli och Matt igen

Stephanie påväg till poolen, strike a pose!

Joanne och Karli

Amy, vacker som en dag (hon kommer döda mig om hon får reda på att jag lagt upp denna bilden:P)

Varför du inte ska stanna för länge i solariumet?! hmmm.... Jeremy

Det är över nu

puuuh det är över de är öööööver och imorgon är vi lediga!! Det är veterans day...Aldrig hört talas om det innan men who cares, vi är iallafall lediga, givetvis tar tränarna möjlighet att lägga in en extra träning.

Veckan som har gått har varit så sjukt hektisk att jag nästna inte hunnit med livet. I torsdags simmade vi något som kallas "hour of power" en timmes lagkapp för att samla in pengar för cancerforskning, slitsamt!! I Fredags hade jag två prov och ett test i matte, psykologi och people and the environment. Direkt efter sista provet åkte vi till Ohio state university för att simma dual-meet, tyvärr förlorade vi (igen) men jag simmade ganska bra 2.07 på 200 rygg ca 2.21.

Lördagen började med "wake-up swim" klockan 8, efter det gick vi och åt frukost på Mariott, ett hotell i närheten, SJUKT gott!! Efter det han vi hem för en halvtimmes vila för att sedan gå tillbaka till simhallen för att simma in inför tävlingen. För min del gick tävlingen bra för min del, jag vann 200 frisim med 4/100-delar oj vad uppskattad man var efter det. TYVÄRR IGEN, förlorade vi men bara med 2 poäng den gången och detta för att vår älskade "lag-mamma" simmade fruktansvärt dåligt... jag älskar bloggen för folk här förstår inte vad jag skriver hehe (6).

Imorse när jag var påväg till omklädningsrummet efter träningen stoppade Monty mig och frågade om jag hade en minut, jag bara "eehm...jag antar det" detta var för att dom ville intervjua mig för att jag är freshamn och vann 200. Mon Dieu vad nervös jag var jag var tvungen att försäkra mig några gånger om att dom visste att jag inte var engelsk så dom inte ställde för komplicerade frågor, och ja... resultatet är här:
http://bearcatsportspage.blogspot.com/search/label/Swimming

Iallafall nu ska jag och kolla film med en kompis :-).

Hörs Sverige, peace out!

Hektisk vecka och det tar inte slut!

Herregud vilken hekstisk vecka det har varit och jag hinner inte ens skriva om det nu for jag maste sova. Har simmat tre tavlingar och haft 4 prov pa en dag. 

Jag lovar att komma med en uppdatering snart. 

Saknar er dar hemma, Chattis det var sa skont att fa prata med dej igen, och Matilda nar ska du vara online pa skype, jag har en hel del uppdateringar!

Puss och kram Sverige!

I've got mail :D

MORMOR! jag fick precis ditt brev tack tack tack jag blev så glad:D. det har legat i min rumskompis fack ett tag men nu fick jag det iallafall.

Ska läsa det med stort intresse!
Puss och kram till er!!!!!
Hälsa morfar och ge honom ett jättemega kram från mej!

I do Love swimming!

I love swimming
I love swimming
I love swimming
I love swimming
I love swimming
I love swimming
I love swimming
I love swimming
I love swimming
I love swimming
I love swimming
I love swimming

Ibland måste man bara intala sig själv det, speciellt dagar efter man har simmat, 5*900 broken på a3 + 3 sek och sedan 22*75 MAX med 20 sek vila, och man tror man ska sjunka när man hoppar i vattnet klockan 6 på morgonen.
Men det är ju detta jag vill göra ellerhur!

Halloween und zu weiter

Så, igår var det haloween firande här på UC, eller j simlaget firade det igår egentligen var det i fredags men vi har ju något som kallas träning på lördag-morgon så då tar man det lugnt på fredagar, jag och Amy kollade spicegirls på youtube, haha nostalgi!

Min tanke var först att jag skulle vara pippi långstrump men jag hittade inte nån bra kostym så jag sparar det till nästa halloween, min andra tanke var att jag skulle vara bandcamp-girl från american pie men jag hittade inte sakerna till det så det fick bli något mindre exotiskt:

Karli, Renee och jag var katter (klänningen var INTE så kort i verkligheten!!!)

Idag är Barack Obama här på UC och ska prata, dörrarna öppnade klockan 18 och han börjar prata klockan 21, när jag och Amy gick till dining-hall klockan halv fem var kön MINST en kilometer det är helt hysteriskt!!! Jag ville gå dit bara för att se honom i verkligheten (jag menar hur coolt är det inte att Barack Obama just i detta tillfäller är ty 500 meter från mig :O:O:O) men jag skippar nog hysterin... försöker få lite läxorna gjorda här...En paus med bloggande är alltså ett måste.

Här kommer lite fler bilder

Steph och Karli

Alex och jag

Kuba och jag (killen skrämde livet ur mig när jag först såg honom!)

Inget mer nytt från planenten Cincinnati

Peace out yall

borta

gud så snäll jag är!!

RSS 2.0