The end is near...

Sorry för dålig uppdatering.

Snart är Sringbreak slut :-( lite sorligt, har dock haft en väldigt avslappnande vecka, simmat lite och tagit det MYCKET lugnt. Igår var vi på Hoffbrau Hause, en tysk resturang i Newport, Kentucky, ca 30 min härifrån. Mycket god mat och treligt.

Logan, Jeremy och jag.

Eftersom vi inte har två terimen här utan fyra så påbörjar i en ny termin nu efter lovet. Förra terminen gick bra för mig, hade 3.65 i GPA vilket betyder att jag hamnade på något som kalas för "Deans list" för elever med bra betyg, lite stolt känner jag mig, något får ju gå bra när Big East inte alls gick som förväntat.

På måndag börjar också spring training, har hört att den ska vara riktigt tuff men jag ser faktiskt fram emot att komma i form igen och förhoppningsvis simma snabt på GP i Maj, inte allt för lång tid kvar nu.
 Oj vilket uppvaknande jag fick nu, det är ju faktikst vldigt snart :-S, aja det är bara att träna på.

Nä vad mer har jag att skriva, inget särskilt. Har en väldigt tråkig kväll men sådana måste man väll ha de också...

Tillbaka till tråkigheten.

puss och kram ses på stan

Spring break baby!

Nu har jag spring break!!! Helt galet sjukt underbart!

Har inte gjort något särskilt so far och ska inte göra något särskilt framåt heller. Vi planerar att kanske gå på hajk i Kentucky någon av dagarna dock, jag, Jeremy, Kuba och Stephen.

Ikväll så grillar vi ute, det är rätt varmt här nu för at vara Mars, just nu är det15 ℃och klockan är 18.45.

Livet som College student är rätt bra när man är på springbreak :-P.

Nä nu är det maaat!!!!

Puss hej leverpastej

Tandsmycket föll av

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!

Mitt tandsmycke (den lilla diamanten jag hade på höger hörntand) trilade av idag så nu har jag bara en svart prick där, vad ska jag göra?!?!?!?! Jag e sjukt upprörd just nu :-S



ja ja ja... Här är iallafall en fin bild från föregående helg:

Jag och Renee

Team-meeting och GP

Uhoh, jag har åtta minuter att skriva detta inlägg innan batterierna på datorn tar slut.

Imorse hade vi team-meeting, som jag var med och höll i. Tjejerna har haft lite problem med team-captains detta året så jag kände att någon var tungen att ta tag i det och när Stephen frågade om jag ville vara med och hålla i mötet tackade jag ja. Jag snackade om BE, hur jag älskar stämningen när vi hejjar på varandra och att jag tycker vi ska ta med oss den känslan under dual-meets, samma hemma, tycker vi ska ha känslan på sm och verkligen stå upp och hejja på varandra, det lyfter prestationen. Snackade även om hur vi ska ta hand om recruiter när dom kommer in och tittar på skolan och till slut om dryseason. Så det var det.

Nu har i alltså spring-training att se fram emot. Som tur är så har vi två meets man kan välja att simma, jag kommer simma GP i Charlotte, NC, förhoppningsvis. Kvaltiderna är sjukt hårda, jag har ingen i yards men som tur var så har jag två från SM i somras (långbana) så de räknas (50 frisim på 100-delen).

Iallafall, Nästa vecka är finals-week sedan är det en veckas springbreak, det ska bli helt fantastiskt skönt, ska nog inte gra något särskilt, kanske åka till chicago några dagar, jag håller er uppdaterade.

Yey, detta inlägg tog mig fyra minter att skriva *stolt*

Peace out!

Big East...

... i bilder




tisdagen den 10:e Mars

Livet just nu är ungefär lika spännande som titeln på detta inlägg, det vill säga inte särskilt spännande alls. Och inga ny bilder har jag att lägga upp heller:-(. trist trist

Imorse deltog jag i en research i psykologin, helt sjukt, galet, fantastiskt TRÅKIGT! Jag kollade på en blinkade cirkel på en datorskärm i 40 minuter och skulle säga om den ändrades eller inte. eftersom jag var själv i rummet och jag svarade genom att trycka på mellanslag så gav jag upp efter 20 minuter och tog en powernap...
Efter den revliga starten på dagen hade jag matteprov som jag satt uppe och pluggade till ca 3 i natt, mums med red bull och socker, levde ju rätt länge på det socker-ruset (Nära ett Emma-Johansson-socker-rus för er som vet vad jag snackar om haha :-P)

Igår började jag träna igen, det tycker vi om. Jag känner mig väldigt duktig. Idag har jag bara en timme kvar i studytable innan jag fått ihop mina fyra (förra terminen hade vi åtta timmar i veckan men om man hade gpa över 3.0 fick man det reducerat, jag hade 3.2 i GPA)

Btw, TACK Chattis och Faxe för den underbart fina videon ni hade gjort till mig haha, Jeremy kollade på den och sa "my friends would never to something like that for me" svaret jag hade på det var "No friends are like my friends!".

Nu ska jag sova lite till, jag är rackarns trött eftersom jag bara fick 4 timmars sömn inatt.

Goder natter mina damer och herrar
Au revoir

GRATTIIISSSSSS VÄRLDENS BÄSTA SYRRA!!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER SOM FYLLER 19 IDAG!!!!!!!!!!!!!



Jag älskar dig mest i hela världen!

Och jag skojjade bara i förra inlägget s:t Patrick day är inte idag vi ska bara fira det idag :-)

TGIF!

Thank God It's Friday
Fredag kväll, vad händer då?

Jo, jag har hand om en recruit i helgen, jag står som värd så idag ska jag ta med henne ut på middag, resten av laget ska också med, vi ska till ett ställe som heter Deweys, ett pizza-ställe, jag menar är man i usa så är man. Sedan ska vi ha pyamasparty här i dormen, Stephanies pojkvän har hyrt e film så vi ska va några människor här och titta på den.

Imorgon är jag inte värd längre så då ska jag nog åka och shoppa, och så är det ju s:t patrik day imorgon (isserligen en irländs högtid men ändå) så det kommer säkert hända något trevligt på kvälen kan man väll tänka sig.

Idag hade jag en presentation på engelskan, usch så nervös jag var men jag tror att jag gjorde ganska bra ifrån mig ändå.

Just nu leker livet, det är ju sjukt vad jag känner mig manodepressiv, ibland är jag bara så less på allt och ibland bara älskar jag att vara här, topparna slår dock dalarna.
Och allt är super med Jeremy också :-)

Nu ska vi åka
Adjöken


The roof, the roof, the roof is on fire

Fy för vilken kväll/natt det var igår.
Jag ch Jeremy var på bio och såg "Taken" (sjukt bra film men läskig, kan fortfarande inte släppa den, men den är starkt rekomenderad!!). När vi åkte tillbaka för att Jeremy skulle släppa mig vid dormen såg vi att alla stod utanför. Steph kom fram till oss och berättade att det brann så vi fick inte komma in. Vi väntade i ca 20 minuter och fick sedan klartecken att vi fick gå in igen, så jag och Steph gick upp till oss. 15 minuter senare gick brandlarmet igen så vi klädde på oss alla varma kläder vi hade för det var svinkallt ute. Denna gången sa brandmännen att det var nog bäst om vi hittade ett annat ställe att sova (Klockan var halv ett på natten) för det kunde ta ett tag. Så jag Steph och en annan tjej i laget ringde Jeremy som kom och hämtade oss så vi kunde sova där, så det var pyamasparty igår, idag är jag sjukt trött dock.


Bästa rumskompisarna, jag och Steph.

Igår var jag hos doktorn för att kolla upp min arm. Herregud vad jag inte tycker om den doktorn. Jag var där 6.30 på morgonen, trött som ett ösregn. Han frågar mig "hur känns det?" och jag svarar "det gör inte ont att streamlina längre men jag känner mig fortfarande stram i armen". Han känner och klämmer lite på armen och säger "Jag tror inte att vi kan göra något mer, det verkar bli bättre, se till att stretcha men vi kommer nog aldrig få reda på vad det var". URSÄKTA VAD?! Här har jag gått upp i ottan för min arm som har varit obruklig i tre veckor och du säger att vi kommer aldrig få reda på vad det är... inkompetenta doktor (Matte bli inte så!). Men men, nu är jag iallafall friskförklarad tydligen...

Jag har fortfarande inte börjat träna ännu, har ännu en veckas uppehåll, rätt skönt faktiskt. Igår var jag ute och sprang, det var ju ingen lek i parken om man säger så. Det är så mycket backar här runt campus, ena hållet är skönt för då är det ju nedförsbacke men alla vet ju vad som väntar efter en nedförsbacke... Just det, en uppförsbacke, och detta är en uppförsbacke som heter duga, jag var ju lagom matt i låren efter den.

Men men, tre veckor kvar till springbreak, woop woop!!

Åh just det, jag måste visa min favoritbild från denna helgen:

Stephen, Kuba jag och Anna (anna är den svenska tjejen i golflaget här på skolan) Alla (nästan) utlänningarna samlade, vad hade UC varit utan oss :-P.

Nä det var allt jag hade idag...
Skriv gärna och berätta vad som händer där hemma, som sagt gör kommentarer mig väldigt glad, ALLA kommentarer :-)

RSS 2.0