Fort lauderdale

Nu e jag i fort lauderdale. Sitter och vantar pa att alla ska vakna... SOMNTUTOR klockan ar snart tio hallaaa!


One to go

Om en timme har jag mitt sista exam, i accounting. Sitter har och forsoker memorera de sista sakerna:
Operating Activity: Ex. utilities expense
Financing activity: Anything with own stocks
Investing activity: Ex. Proceeds from sales of equipment
Gah, lat det ga bra!!!!
Sen har jag en valdigt rolig dag framfor mig, berattar mer om den imorgon.
// Liz M Hansson

hej hej heeeej

Här sitter jag i Jeremys lägenhet och tar en lång pluggpaus, fick NOG av bilblioteket så nu ska Jeremy laga mat till mej (bara för att jag har världens bästa pojkvän...) Nä men jag lagade faktiskt mat igår så det var byte, det är ju inte gratis med mat hallå, även om jag i nästan 20 år trott det (eller inte).

Har haft en lagom produktiv dag idag, började med att baka bröd! Kom igen, det är väl ändå vuxen poäng?! Sedan har jag spenderat resten av dagen fram till nu på biblan. Har massor kvar att plugga dock, folk här sitter och pratar om att gå ut ikväll och jag vill så gärna, får se om jag faller för grupptrycket, måste ju inte vara ute hela långa natten inte. Fast man är ju bara college student en gång i livet. ÄH den som lever får se!

Nu ska jag fortsätta att dega i soffan ett tag.

//Liz M hansson

Nedräkningen kan börja

Nu börjar det dra sig mot en av årets tre mest stressfulla veckor: Finals week. Jag har ett research papper till måndag, har då även matte final och på fredag har jag accounting final. Se drar jag, Steph, Anna och Renee till Fort Lauderdale, Florida! Där ska vi bara ta det lugnt (kanske lite mer men det kan jag ju inte skriva här!). Veckan efter Spring break kommer Sofie hit! Till påskhelgen sedan kommer Malin och Anna Kersmark och även fint besök från Pennsylvania, nämligen Hanna von Yttring, det kommer krylla av svenska i Cincinnati!!! Så när finals week är över är det bara massor av roligt som kommer hända!!!

Fick reda på idag att Jeremy missade NCAA på 200 bröstsim med 4 tiondelar, så himla retligt!!!! Han simmade på 1.56.95, det krävdes 1.56.55 för att komma med. Dock har vi en simmare som ligger först på 50 frisim, Josh Schneider, lägg det namnet på minnet!

Här kommer en bild från BE, innan mitt 200 ryggsim (getting in th zone)

SOFIE HANSSON

aka min lilla syster, har blivit nominerad till årets entreprenör i gymnasiekolor i Skåne, så himla häftigt. Försök slå den nomineringen om ni kan! Hon är helt enkelt bäst. Och jag är världens stoltaste stora syster!


Hejdå Mamsen och Papsen

Idag åkte mamma och pappa hem... tråkigt. Det har varit så mysigt att ha dem här. Så idag har det varit en lite sådär halvtrist dag när jag inte orkat göra något, man känner sig lagom värdelös sådana dagar, speciellt när det är en rätt tuff vecka kommande vecka.

Nästa vecka börjar träningen igen (om min förkylning lyckas släppa) blir skönt att komma igång igen! Fick reda på nu i veckan att jag faktiskt kommer kunna åka med på träningslägret med mkk i sommar YEY!!!! Något varm trevligt ställe enligt Johan.

Att åka tillbaka hit hade jag inte tackat nej till (eller vad säger du Magda?):

Bild från Mallis, 2005 (herregud, det har gått 5 år sedan dess!! Kan ni förstå?)

Sen ska jag inte glömma att säga tack till mormor och morar för brevet och innehållet jag fick, ni är världens bästa Mormor och Morfar i hela världen! :-)

Nu ska jag återgå till att städa mitt rum sedan är det minsann läggdags för lilla Liz.

Adjöken
//Liz M Hansson

RSS 2.0