That's what you get for waking up in Vegas!

Underbart underbar låt:
http://www.youtube.com/watch?v=GSkuupDn9ZM

Än en gång ropar jag på hjälp om hur man lägger up videor i bloggen, jonna? :-)

Imorse simmade i en test-serie, 5*100 all out på 3 minuteri långbana, tyvärr komer jag inte dela med mig av mina tider... Man vill ju inte psyka motåndarna på SM eller hur (eller inte) äh rackarns vad tråkigt det är att simma långsamt.

Ni som följer andra usa-bloggar kanske ser att folk börjar dra sig hemåt nu men icke jag, jag kommer hem den 15:e juni så tyvärr kommer jag missa lägret med MKK, lite besviken men jag är ju faktiskt här i usa så jag tänker inte klaga för mycket, det är ju inte alla som har denna möjligheten!

Förra veckan hade jag mitt första tal i Public speeking, gick jättebra, fick bra kritik från läraren och klassen :-). Nästa vecka har jag nästa tal, kommer vara om black power-protesten under OS 1968. Ser fram emot det.

Åh just det jag måste berätta om nått skoj som händer denna helgen. Det kända häst-loppet "Kentucky Derby" går av stapeln i Louisville och jag kanske kan få tag på en biljett. Det är många kändisar som brukar vara där. Förra året var Hugh Heffner och hans Playboy Bunnies där:

The Kentucky Derby

Och om vi inte lyckas komma över dessa biljetter så kommer vi iallafall ha en Derby-fest här. Alla måste klä upp sig till tänderna och tjejerna ska helst ha hattar. På torsdag ska vi iväg och se om vi kan hitta något coolt.

Nä nu ska jag ägna mig åt min outline till mitt tal!

Puss och Kram


Opp och Ner, Ner och Opp, Grisen Gal i Granens Topp

Förlåt, turbolens i vardagen har gjort att jag har varit kass på att uppdatera! Nu får det bli ändring på det minsann!

Ligger här i sängen och är lagom trött efter gårdageen men jäklar vad skoj vi hade!
Jag, Lange, Kirtey, Alex, Alex och Enrique, hade endunderkväll. Vi började hemma hos Alex, drog därifrån vidare till en bar som heter Holy Grail (nån som känner igen det från Da Vinci koden?), från Holy grail gick vi till B-dubs, från B-dubs till Christy, från Christy till Woodies och från woodies gav jag mig ut på egna äventyr till ATO (en fraternity) där min kompis från public-speaking hade bjudit in mig på toga-party.

Vädret här just nu är svensk högsommar och med det kommer såklart den klassiska brännan ala Liz Hansson. Igår låg jag ute i en timme mellan 12.30 oh 13.30 och utan solskydd var det då ingen vacker syn efteråt och ännu mer gjorde det ont! Och nu känns det som mitt skinn är för litet för mig, det är stramt och jag kokar. Ändå kan jag inte ligga inne idag, för tillfället är det 20 grader så jag ska väll snart hasa mig upp ur sängen och sätta mig ute på sigma sigma och plugga i solskenet.

Igår hade vi även autograf-skrivning här vilket betyder att vi satt i kokande hetta i två timmar mellan 4-6 på kvälen och stektes. Football-laget hade ett intersquad meet och massa ungar var här som tycker att college-athletes är bland det tuffaste man kan vara. Och kan man få den upmärksamheten så får man ju ta vara på tillfället, ellerhur? :-P

Träningen förra veckan var TUNG! Jag hade ite ett enda pass som kändes bra men jag ska nog lyckas ta mig igenom en liten svacka som denna!

Snart får ni höra från mig igen!

over and out
Liz
 


...

Som Rebecca sa på sin blogg:

Iband är det inte alltid så roligt...

Don't Worry, Be Happy

Först och främst vill jag bara säga att jag har världens bästa pojkvän! Hade en liten down-period igår då jag kände mig så sjukt stressad över allt jag tog mig an, jag gnällde lite och gick ut i köket, när jag kom tillbaka till hans rum spelar han på högsta volym; "Don't worry be happy", haha jag kunde inte annat än skratta, han vet hur han får mig på bra humör!

Denna veckan har rullat på bra, tränat på stenhårt, iallafall på land, har haft klass efter klass efter klass.

På måndag nästa vecka ska jag hålla tal i min Public Speaking klass, ämnet är "Tre personer jag vill ha middag med" jag har valt: mitt framtida jag, Bob Bowman (Michael Phelps coach) och så behöver jag en tredje någon som har förslag?


I måndags fick jag ett sms av Robbie (en kille som simmade i laget innan) där han bad mig komma över till hans lägenhet för hans mamma hade en påskpresent till mej, till saken tillhör att jag har aldrig träffat hans mamma, jag bara umgås mycket med Robbie, Patryk och Jeremy. När jag kom dit så fick jag ett choklad-påskägg fyllt med jelly-beans och choklad-påskharar. På äget var det spritslat i rosa grädde "Liz", killarna fick likadana fast med blå grädde. Jag har bilder men de är inte på min kamera då jag har blivit av med min laddare. men så fort jag får bilderna så lägger jag givetvis upp dem.

Slutligen vill jag säga tack till mamsem och papsen för det fina kortet jag fick från Scweiz och såklart till Mormor och Morfar för brevet jag fick från er! Jag blir lika glad varje gång jag får mormors handskrivna brev, även om jag har aningen svårt att tyda vad du skriver ibland haha, men jag brukar komma på allt. Hur var Kanarieöarna, för det var väll där ni var?

Allt för idag, nu ska jag skriva på mitt tal.

Over and ooooout!

I'm alive and kicking!

Jag suuuger på att uppdatera jag vet jag vet förlåååt!!

Ok, here we go.
Det har hänt väldigt mycket på senaste tyvärr inte endast bra saker...
Här om dagen fick laget en väldigt dålig nyhet, killlaget kommer inte få några fler scolarship, de som redan är på scolarship kommer få behålla det men när de tar examen kommer de tas bort. Detta känns som ett slag i ansiktet speciellt när man dagen efter läser i tidningen att football laget vill ha en ny inomhus arena... Inget händer med tjej-laget dock men vi är lixom ändå ett lag, killarna och tjejerna.

Nu har även springtraining dragit igång. Vi har kommit på en liten lek som ska göra att folk faktiskt dyker upp på träningen eftersom den får vara obligatorsik under våren. Tyvärr så är ju inte alla villiga att träna för laget, vilket jag personligen tycker är BS, har man gjort ett val att med i laget så gör man vad laget har bestämt. Vi är uppdelade i tre lag, imorse hade vi en tävling som gick ut på att lagen simmade 9*100 ben max i långbana med 15 sek vila. Mitt lag snittade 1.45 (jag snittade 1.43 *stolt*) När vi jämförde tiderna mellan lagen vann vårt lag men eftersom två pers inte dök upp höjdes snittet med 4 sekunder vilket gjorde att vi förlorade... jag blir så jäkla arg!!

Skolan har även börjat nu, jag läser 15 timmar denna terminen; data, matte, public speeking, engelska, ekonomi. Målet är att hålla mig över snittet i laget. Tjejlaget hade ett snitt på 3.56 vilket kommer ge oss en plats högt i landet enligt våra tränare.

Vad mer har hänt... Jo på Söndag ska jag, Jeremy och Stephanie till Stephanies farmor för påskmiddag.

Ja sen har vi även haft två recruits förra helgen. Vi var och bowlade med hela laget, väldigt trevligt!! Jag hade hand om en tjej som heter Allison, hoppas på att hon ska börja här.

Nä det var nog allt, jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera!

En bild på några tjejer i laget :-)

RSS 2.0