Graduation party och avsked brunch

Måndag förmiddag, precis klar med min första final, i Geology. Lyckades kamma hem 96% så ja ger mig själv en klapp på axeln.

Snart dags att sätta igång med min historia final, skoj... kanske inte, men efter den är det sommarlov!! Ända tills slutet av September.

Helgen bjöd på det ena och det andra. I Lördags hade Josh graduation party, det var trevligt men jag var så fruktansvärt trött så jag somnade i soffan, party pooper. Igår hade Randi (min assisterande tränare som ska till Missouri) avskeds brunch... Ush vad jag HATAR att hon ska flytta!!!! Första året kom vi inte så jättebra överrens med henne men andra året var hon den bästa tränaren jag någonsin haft, ett STORT stöd. Men jag förstår att hon vill vidare och förhoppningsvis får någon ny som är redo att ta sig an oss (stackars sate hehe).


Jag och Randi i Florida förra året på träningsläger

Annars har inte så mycket hänt, har tränat med Jeremy lördag och söndag och ikväll ska vi träna efter han har slutat jobba, mycket lanträning och dryga 3000 simning med massa teknik.

Hörs framåt veckan när jag har något att berätta.

//Liz M Hansson

Back in business

sadar ja, da var jag tillbaka i Cincinnati! Kom igar kvall klockan 8 lokal tid. Lagom jetlagad... Och nu sitter jag har klockan 6 pa morgonen amerikansk tid, klarvaken.
Har varit superskont att vara hemma i tre manader! Overraskade Sofie pa henens student, simmade SM, hade Jeremy pa besok, jobbat hacken av mig, KRAFTSKIVA, umgatts med mina vanner, allt jag kan forvanta mig av min svenska sommar PLUS underbart vader.
Har kommer ett litet litet bildsvep:
Har borjar dock inte verkligheten forns den 24e September da skolan borar igen (quarter system). Innan dess har jag en hel del att gora. I borjan av nasta vecka sa ar det flera stycken har som ska flytta sa da tankte jag finnas till hands och hjalpa till. Jag ska aven skriva tva finals i mina sommarklasser som jag last pa distans. Och den 10e september sa kommer wede hit och vi ska aka ut med en husbat som ett gang har har hyrt, kommer bli GRYMT!
Men nu kommer uppdateringen borja igen iallafall sa kika in har med jamna mellanrum!
Ha en bra Lordag!
//Liz M Hansson\\

RSS 2.0