Rubics Cube

Hej

Igår hade en väldigt rolig fest som kallades "The rubics cube party". Det gick ut på att du skulle komma i kläder av varje färg av en rubics cube (ni vet den här klossen man kan vrida och vända med en massa olika färger så man får rätt färg på rätt sida). I slutet av festen skulle man ha bytt kläder med varandra så man endast hade en färg. Kanske inte riktigt blev så, jag vågade inte byta kläder eftersom jag ville få tillbaka allt...
Här är iallafall en bild på hur vi såg ut:

Jag, Renee och Anna.

Idag har varit en chill dag, ser fram emot ikväll:-)

Nu ska jag prata med Vicky och sedan göra mig iordning

Montys little Princess :-)

Godagens

Usch, jag har en ganska tung dag idag, allt är bara jobbigt utan anledning, jag är såååå in i bomben less på pluggandet och det ger mig aningens ångest måste jag säga...

Jag kom på att jag inte berättat att jag gjort ett nytt hål i örat, hmm...kanske för att det kanske inte är toppen på folks intresselistor men jag menar bloggen är ju om mig så då är det vad jag skriver om. Här är en bild:

Det är den lilla till vänster.
Jag var så sjukt nervös när jag skulle göra det, hade hört massa skräckhistorer om hur man kan höra hur brosket knäcks osv. men det gjorde verkligen inte ont, det var över på en sek. De använde inte pistol utan det gjordes med en nål. Nu är det lite ömt dock, jag sover helst inte på vänstersidan om jag säger så.

Åh föresten, idag fick jag och Steph reda på en väldigt rolig sak från Rob. Tydligen är folk här (läs tjejlaget såklart) less på att vi får "för mycket" uppmärksamhet så bakom våra ryggar kallar dom oss för "Montys little princesses" mohahaha. Såklart ska tjejer inte glädjas åt andras framgångar utan istället tala bakom rygg, är det inte underbart? Men som Rob sa, vill man ha uppmärksamhet så får man jobba för det, stannar man efter träningen och pratar med tränaren och visar att man bryr sig så får man respons.

Liz och Steph aka Montys little princesses :-)

Slutligen vill jag bara påpeka att jag har världens bästa familj som skickde ett stoooort paket med godis och tidningar till mig när jag var på Big East. Gud vad jag älskar dom!! Och så fick jag ett brev från Mormor. Hoppas ni hade det bra på kanariöarna, lite vundsjuk blev jag när jag läste det. Dock börjar våren komma så smått här nu. Och ja, haha, det är liiite svårt att tyda vad du skriver ibland :-P men jag lyckas med det mesta!

Det var det det

Big East Championship

Så då var jag hemma från Indiana igen.

Tävlingen gick vll ungefär som väntat, inga toppar och inga direkta dalar (senaste kan jag väll vara ganska nöjd med). Jag var emd och slog två skolrekord i lagkapperna. På 50 rygg hade jag 26.8, omräknat till meter, 29.9. På 50 frisim hade jag 23.5, omräknat till 26.2 och på 100 rygg hade jag 57.1, omräknat till 1.03.8. Med tanke på förberedelserna får jag nog vara ganska nöjd eftersom det var pers på allt jag simmade, ville ju såklart simma snabbare dock.

Over all hade UC en bra tävling, en hel del skolrekord blev slagna, nu är det bara att se fram emot nästa år, då jäklar ska det gå snabbare än snabbast, jag längtar verkligen!

Bilder från den gångna veckan:

Efter 4*100 frisim, Ellie, Amy och jag

Jeremy i ett försök att dra på sig världens i särklass tightaste baddräkt

Jag innan starten på 4*50 medley (banan längst bort)

Jag, Amy, Emma och Lange, prisutdelning 4*50 frisim tror jag, skolrekord!

Det var allt skryt jag hade för idag, tack och adjö
//Liz

This and that

Vilken underbar alla hjärtans dag jag hade!
Vi var på en jättemysig fransk resturang och ja fick äta escargot (sniglar) min absoluta favoriträtt, jag vill inte höra ööööö vad äckligt från någon som inte provat det, det är så underbart gott och smälter i munnen.
Jag hade tänkt ta bilder men glömde såklart kameran. De enda bilderna jag tog var på vår halvt uppätna frukost (jag gjorde pannkakor med glass och nutella) och en bild på mina vackra naglar.

vackert va :-P

Ikväll var vi hosa Sarah och käkade. Har lite bilder från det med:

Anna hade lektion om The civil war

Vi spelade likte biljard också, här är Lange (sprintertjej)

Imorgon bär det av till Indiana och Big East, förhoppningsvis är det gratis internet på hotellet och då uppdaterar jag därifrån. Vår mästerskapströja ser ut såhär:

Det är det som gäller, antingen är du på träningen, i skolan eller död. Man kan ju önska att lite fler människor där hemma hade samma inställning till simning då hade vi varit riktigt bra... Just saying...ta åt dig om du behöver

Det var allt för denna gången.
Over and out


jag blir GALEN!

Ååååååååhhh vad irriterad jag är!!

Det är sjukt vad man kan irritera sig på människor när man bor med dem. Min kära (läs:inte så väldigt kära) rumskompis Amy är nog den slarvigaste människan jag känner (ja mamma och pappa folk är slarvigare än jag!). Vem får städa? Jo, Jag och Stephanie, hon strör sina saker överallt. Och inte nog med det. Jag gick precis och letade efter mitt gatorade pulver som jag köpte i florida som jag inte har använt så mycket av. Tänkte att jag skulle ta med det till Big East. Jag hittar det tillslut under vasken och hur mycket är det kvar? typ INGET!! Så frågar jag Amy om det är hon som har tagit av det och får svaret "men du hade ställt det under min sida av vasken" VA?! din sida av vasken? För det första är det mitt gatorade powder även om det står där och för det andra jag är i mitten av vasken vi har inte sidor ballonghuvud!! ÅÅÅÅHHH.

Jaha ja då har jag fått det nedskrivet. Tack bloggen för att du finns.

Over and out!

Jidderish

Här sitter jag på Engelska lektionen och väntar på att prata med professorn om mitt papper som jag skickade in för några dagar sedan... Ganska långtråkigt för jag har verkligen inget annat jag kan arbeta på under tiden.

Idag fick jag dvd:n från kräftskivan i somras, hahaha herregud, den är så rolig, har dock inte hunnit se hela ännu.

Igår var jag nere i trainingroom igen (mitt stammis ställe nu) hade en liten diskussion med vår trainer om min arm (som fortfarande inte är helt bra. Jag vill att de ska ge mig en kortison-spruta innan Big East så jag slipper känna av smärtan överhuvudtaget, det hade varit så skönt! Men jag verkar inte få min vilja igenom. Monty blev rätt trött på hela situationen och har nu ringt till traningroom så han kan gå ner där samtidigt som jag så han kan fråga vad som händer. Jag är lyckligt lottad som har en tränare som bryr sig så mycket.

Nu är det snart Big East alltså, det ska bli så jäkla skoj! Vi åker till Indiana (där tävlingen hålls) på tisdag nästa vecka. Nu i veckan ska vi få baddräkter och nya kläder, julafton nästan :-P.

Jag ska simma 200 fri, 200 rygg och 100 rygg individuellt (man får bara simma 3 individuella grenar var). Vilka lag jag ska simma är jag inte helt säker på ännu, det finns 5 lagkapper och man får simma 4 av dem. Som det ser ut nu så har de plockat ur mig ur 4*200 laget men jag ska nog försöka övertala det, det är ju inte direkt att jag inte platsar i laget.

På lördag är det alla härtans dag :-). Jag ska ut på middag med Jeremy, mysigt, jag vet inte vart vi ska ännu, det får han bestämma, jag känner ju inte till stan så väl ännu...

Vad annars? Ja just det, jag och Stephanie har hittat hus där vi ska bo nästa år. Vi kommer flytta in med Sarah och Ellie (seniors nästa år). Vi kommer bo rätt över gatan från en hel hög av killar från laget. Det kommer bli galet.

På fredag ska vi ha lite BE förberedelser som att bygga naglar och annat tjejigt hihi.

Nä nu tycker jag allt att det börjar bli dags för professorn att få tummen ur ar**** och ropa mitt namn

Åh jag tittade precis från bilder från studenten, vilken underbart underbar dag! :



LYCKA!

The shine is out!!

Som min gode vän Patryk Wakua från polen sa när han såg att solen var framme.

Vädret här idag är helt underbart. Från att ha haft näst intill snöstorm i två veckor r det idag 10 grader och solen är framme, det är gudomligt!

Igår hade vi teamdinner inför Big East, mycket trevligt. Efter det åkte vi hem till Lange och spelade spel och umgås. Vi spelade en hel del Dance explosion (dance revolution heter det egentligen men jag gillar explosion bättre). Sjukt skoj var det. Har en massa videor från det.

Nu ska jag hoppa in i dushen sen ska jag dra ner till biblioteket och skriva på mitt paper för engelskan.

Ha det så bra allihopa!"
//Liz

Stolt som tuppen

Jag är lite stolt just nu. Vi har en lång artikel om simning på vår hemsida. Detta är vad Coach Monty sa om mig:

Freshman Liz Hansson has already made an impact in the early going. Her versatility has won her some points with her coach.

 

“She’s a really hard worker,” Hopkins said. “She’s a really good racer and really tough, too. She’s been a great addition.”


Här är hela artikeln för er som vill läsa:
http://gobearcats.cstv.com/sports/c-swim/spec-rel/020209aaa.html

BESVIKEN, bara förnamnet...

Michael Phelps fångad på bild när han röker marujana...
Man blir ju bara så himla besviken när en person som man ser upp till så mycket gör något sådan idiotiskt!!

...

Sista dualmeetet innan Big East

Hej hej hallå

Ush vilken seg dag det är idag, jag kommer inte igång med att göra något alls...

Denna helgen har vi haft två dual meets, tyvärr har jag inte kunnat simma något av dem utan har fått sitta och heja istället, inte så jätteskoj men, you gotta do what you gotta do som Mr Hopkins skulle sagt.

Igår hade vi vår senior-recognistion vilket innebar att det var senironas sista dualmeet och då har man lite festligheter. Vi hade middag och alla senirona höll tal, vissa av dem kommer jag verkligen sakna, mest Rob och Kuba, förrhoppningsvis kommer dom hålla sig kvar i Cincinnati så jag fortfarande får se dem.

Min arm börjar bli bättre, de har inte kommit på vad det är ännu men jag ska iväg och göra lite fler tester imorgon, det lutar nog inte mot operation iallafall.

Här är lite bilder från igår:

Jag och Steoh i vårt rum

Team meeting innan tävlingen

Jag och Karli (Gillar ni tatueringen?:-P)

Emma vinner 200 brassa

Klart slut
//Liz

RSS 2.0