Trötter här!

Thanksgiving är nu över, skööönt.

Visst det var skönt att vara ledig frå skoan men då är det ju dax att lägga till lite extra träning! Kroppen mår som jag ve inte vad, heeelt slutkörd! Ska bli skönt att få köra en liten smygtoppning till tävlingen i helgen!

Thanksgiving spenderade jag och Jeremy hos Stephanie och hennes släkt, galet roligt. Hennes släkt är nog bland de konstigaste människorna man kan röra ihop, hade ont i magen så mycket jag skrattade (OCH ÅT).

Idag, söndag har varit en produktiv dag. Efter tolv timmars sömn!! (total däckade när jag kollade på film, började klockan nio och vaknade sedan upp vid midnatt av att tv:n var på, både jag och Jeremy hade somnat) gick jag upp klockan halv tio, tvättade fyra stora maskiner med tvätt och gjorde frukost. Jag och Jeremy gick sedan till campus vid elva tiden, jag till bibblan och han någon annanstans. Pluggade till klockan 18 och sedan hem för att vika tvätt (tog en timme!) laga mat och diska. Nu sitter jag här och sa återigen börja plugga.

Grattis till bra simningar i Göteborg i helgen för er som simmade SM! Nästa år kanske jag också kommer hem och simmar, be aware... :-P.

Peace out!
//Liz M Hansson

Indiana invitational

Hemma och talt slutkörd efter en lång tävlingshelg. Har varit i Indiana sedan i trosdags och det har definitivt varit en av de där tävlingarna som tränare brukar kala "träna-på-att-tävla", har simmat mycket.

Tider (yards):
50 fri: 24.24
100 fri: 51.88
200 fri: 1.53.08 (hade hoppas på bättre)
100 rygg: 57.23
200 rygg: 2.03.13 (igen, hoppats på bättre)
200 IM: 2.07.63

Konverterade tider:
50 fri: 27.05
100 fri: 57.90
200 fri: 2.06.21
100 rygg: 1.03.87
200 rygg: 2.17.42
200 IM: 2.22.44

Nu kallar nog sängen redan, är helt slutkörd men nöjd.
//Liz M Hansson

Bra helg

Nu tar jag miug tid att uppdatera bloggen eftersom jag verkligen inte vill sätta igång att plugga för mitt business law prov som jag har imorgon.

Igår kväll kom jag hem från en lång tävlingshelg: fredag dual meet mot West virginia och lördag dual meet mot Pittsburgh (där även Big East kommer gå av stapeln, kommer bli tight med plats minst sagt!)

Iallafall, simmade riktigt bra denna helgen, vann 4 av mina 5 individuella event. 200 rygg gick bäst, 2.02.84, pers med ca 3 sek för min yards-tid, konverteras till 2.17.10 så det är jag helt klart nöjd med för den här tiden av säsongen.

Annat att lägga till på listan över happenings den här helgen är att jag och Jeremy firade ett år igår (L). Eftersom vi var på tävling hela helgen så ska vi ut och äta på en mysig restaurang ikväll :-)

Nä nu får jag väll sätt aigång med pluggandet då... aarrrrrgh!

//Liz M Hansson

GRATTIS ROBBAN!

och Hanna som inatt blev föräldrar till en liten flicka. Stora kramar från andra sidan atlanten!

//Liz M Hansson

11/03/09

Jag och Jeremy på halloween:


Off to Business Communication!
peace!
//Liz M Hansson

Happy Halloween, Team SWE!


Jag och Chattis aka Team Sweden, svenska flickor

Renee, Steph, Jag och Anna, Sophomore girls :-D

RSS 2.0